Menu
RSS

Genç İşadamlarından Döşemealtı ‘Genç Vekiller’ Projesine Tam Destek

  • Yazan 
Genç İşadamlarından Döşemealtı ‘Genç Vekiller’ Projesine Tam Destek

Antalya’nın en aktif dernekleri arasında gösterilen Antalya Genç İşadamları Derneği’nin (ANTGİAD) yeni yönetimi, Döşemealtı İlçesi’ne gelerek Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret edip Antalya’nın ilk ‘Projeler Sergisini’ gezdiler.

Döşemealtı Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini bildiren ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barutçu, birçok üyelerinin de Döşemealtı sınırlarında ki Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcı olduğunu söyledi.

İşbirliği yapabiliriz…

Barutçu, “Derneğimiz Antalya’nın ilk derneklerinden birisidir. Sosyal farkındalık noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda Genç İşadamları olarak üzerimize düşen ne varsa Döşemealtı Belediyemiz ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız” dedi.

Başkan Genç, ANTGİAD’ın ilk üyelerinden…

ANTGİAD Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bildiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, siyasete girmeden önce ANTGİAD’a üye olduğunu hatırlattı. Başkan Genç, “Siyasete girmeden önce kendi mimarlık bürom vardı dolayısıyla ilk üye olduğum dernek Antalya Genç İşadamları Derneği olmuştur. Ziyaretiniz beni hem mutlu etti hem de duygulandırdı hepinize teşekkür eder başarılar dilerim” diye konuştu.

Projeler hazır…

Döşemealtı İlçesi’nin hak ettiği değeri alabilmesi için ilk etap da sosyo-ekonomik nitelikli 30’un üzerinde projenin hazır olduğunu söyleyen Başkan Turgay Genç, özellikle Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM)’e büyük önem verdiğini sözlerine ekledi.

Döşemealtı’nın Genç Vekilleri olacak…

Başkan Turgay Genç, “Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak planlanan, hiçbir siyasi partiye ya da güce endeksli olmayacak Gençlik Meclisi kurduk. 14-25 yaş arasında 50 Döşemealtılı gencimiz kendi yönetimini belirleyecek ve almış oldukları her karar Belediyemiz Meclisi’nde tavsiye niteliği taşıyacak.

Genç vekillerimiz Avrupa’da eğitim seminerlerine katılabilecek, akademi bünyesinde ücretsiz olarak sosyal, kişisel, mesleki eğitimler alabilecekler ayrıca sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerden yararlanacaktır. En önemlisi de fırsat eşitliği yaratarak genç vekillerimizin yüzde 50’sinin bayan olması ve engelli gençlerimize de pozitif ayrımcılık yapılmasını sağladık” dedi.

DÖGEM Projesi Gençler için büyük fırsat…

Belediye Başkanı Turgay Genç, genç işadamlarını fuaye alanında sergilenen ‘proje sergisi’ni gezdirdi. ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barutçu, “Öncelikle derneğimizin eski bir üyesi olan Turgay başkanımızla tanışma, yaptığı çalışmaları inceleme fırsatı bulduk.

Projeler içerisinde özellikle DÖGEM projesinden çok etkilendik. Açıkçası Döşemealtı gençleri için kaçırılmayacak bir fırsat diye düşünüyoruz. ANTGİAD olarak sosyal amaçlı bizim de bazı projelerimiz var. Döşemealtı Belediyemiz ile ortak çalışma yapabileceğimize inanıyorum” sözlerine yer verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barutçu, Başkan Yardımcısı İbrahim Sergen, Genel Sekreter Anıl Akbağ, Sayman Ahmet Ekelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cengiz’e nazik ziyaretleri için teşekkür edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım