Menu
RSS

Döşemealtı'nda coşkulu bayramlaşma

  • Yazan 
Döşemealtı'nda coşkulu bayramlaşma

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Turgay Genç, yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Fatih Hati,  İlçe Emniyet Müdürü Salih Ayaz.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü ile İlçe Müftüsünün de katılımıyla kamu kurumlarının ardından Döşemealtı Kapalı Pazaryerinde halkla buluşup bayramlaştılar. Bayramlaşmaya CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar'da katıldı.

İlk ziyaret Ceza İnfaz Kurumu'na...

Döşemealtı İlçesi'nde öğleden sonra başlayan bayramlaşma toplantı ve ziyaretleri L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'yla başladı. Kaymakam Baygül, Belediye Başkanı Genç ve İlçe Jandarma Komutanı Hati'yi kurumun kapısında karşılayan Ceza İnfaz Kurumu Savcısı Ertan Ünsal, Kurum Müdür Vekili Sami Gücek ile görevli memurlar bazı koğuşları gezdirip bilgi verdiler.

Sabır dilediler...

Mahkûmların hatırını sorup bayramlaşan Kaymakam Baygül, "Allah kurtarsın, bir sonra ki bayramı inşallah özgür olur ve ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte geçirirsiniz" dedi. Belediye Başkanı Turgay Genç ise; "Sizlere sabır diliyorum, keşke sizler de burada değilde ailelerinizin yanında bayramı kutlayabilseydiniz" diye konutu.

Pazaryerinde Döşemealtı halkıyla buluştular...

Ceza İnfaz Kurumu'nun ardından Döşemealtı Kapalı Pazaryerine geçildi. Burada halkın büyük bir sevgisiyle karşılanan Döşemealtı Protokolü,  genç yaşlı herkesle tek tek bayramlaşıp iyi niyet temennilerinde bulundular. Tatlı ve şekerleme ikramından sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçildi. Burada da askerlerin bayramları kutlandı ve karşılıklı sohbet edildi.

Şehit aileleri de unutulmadı...

Bayramlaşma töreni İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde de devam etti. Yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Salih Ayaz'a hayırlı olsun dileklerinde de bulunan Kaymakam Baygül, Belediye Başkanı Genç ve ilçe Jandarma Komutanı Hati, Çığlık ve Yeşilbayır'da ki şehit ailelerini ziyaret edip aile fertleriyle bayramlaştılar.

yukarı çık
0
Paylaşım