Menu
RSS

Döşemealtı'nın Gururu oldu

  • Yazan 
Döşemealtı'nın Gururu oldu

Önce Bolu Mengen'de ardından Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde ve son olarak da Alanya'da yapılan Uluslararası Altın Kepçe Yemek yarışmalarından madalya ile dönen Döşemealtı IMKB Yeşilbayır Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Alper Güler, Belediye Başkanı Turgay Genç'e desteğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Altın Kepçe Yemek Yarışması'nda yarıştı..

Turizm Otelcilik Lisesi'nin Yiyecek, İçecek Dalı Mutfak Bölümü 11. sınıfında eğitimini sürdüren Alper Güler, yeteneği ve başarısıyla katıldığı hemen her yarışma da elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Okulunun da medarı iftarı olan Güler, geçtiğimiz günlerde Alanya'da yapılan ve Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla gittiği Altın Kepçe Yemek Yarışması'nda Kuzu Gençler Klasman 1. liği ve gümüş madalya ile döndü.

Belediyemizin desteği motivasyonumu arttırdı..

Kupa, Madalya ve sertifikalarıyla ilk ziyaretini Belediye Başkanı Turgay Genç'e yapan Alper Güler, Döşemealtı Belediyesi'nin kendisine verdiği desteğin önemli olduğunu ve yarışma sırasında da bu desteğin motivasyonunu arttırdığını söyleyerek teşekkür etti. Başkan Genç'i babası Turgay Güler ve Öğretmeni Nurettin Mutlu ile ziyaret eden Alper Güler, hedefinin Uluslararası yarışmalar olduğunu söyledi.

Sosyal Belediyecilik temel prensibimiz..

Döşemealtı İlçesi'nin Antalya'nın eğitim kampüsü olduğunu hatırlatan Başkan Turgay Genç, Alper Güler gibi yetenekli öğrencileri her zaman desteklediklerini bundan sonra da desteklemeye gayret edeceklerini bildirdi. Başkan Genç yaptığı açıklamasında, "İlçemiz bünyesinde ki eğitim kurumlarında eğitim gören yarınımızın teminatı gençlerimizin başarılarıyla gurur duyuyor, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği de imkanlarımız doğrultusunda çocuklarımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım