Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Döşemealtı'nın Genç Vekilleri, Başkan Genç'i Ziyaret Etti

Döşemealtı'nın Genç Vekilleri, Başkan Genç'i Ziyaret Etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Gençlik Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kayalı ve bir grup genç meclis üyesini ağırladı. Genç vekillere tavsiyelerde bulunan Başkan Genç, " Avrupa Birliği proje yazılımlarını çok önemseyin. Mümkün olduğu kadar her biriniz Avrupa Birliği Projesi hazırlamaya çaba sarf edin" dedi.

Döşemealtı Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen Döşemealtı Gençlik Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kayalı ve bir grup genç meclis üyesi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Genç vekilleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Genç, Türkiye'ye örnek olan DÖGEM Projesinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyip, çalışmalarda gelinen noktayı anlattı.

Başkan Genç, " Bir yönetmelik oluşturuyoruz. Kendi meclisinizden kendiniz geçireceksiniz ki bundan sonraki süreçlerde de bu sizin meclis çalışma anayasanız olacak "dedi.

Gençlerin yanındayız

DÖGEM Projesini çok önemsediğini belirten Başkan Genç, genç vekiller belediye olarak çalışmalarda yanlarında olduklarını ifade etti. Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeter ki bu eğitimler alınsın projeler üretilsin. Aylık meclis toplantıları ve komisyon toplantılarında bize ışık tutun, güzel fikirler verin. Ben sizin meclis kararlarınızı her ay kendi ana meclisimde okutacağım. Bizim meclisi de izleyin" önerisinde bulundu.

Gençlik Merkezi gelecek yıla hazır

Başkan Genç, genç vekillere Döşemealtı'nda yaşayan gençlere yönelik hazırlanan Gençlik Merkezi Projesi hakkında da bilgiler verdi. Başkan Turgay Genç, "İçinde derslikler, sinema salonları işlikler, fıtness, yüzme havuzlarıyla inşallah gelecek yıl bitiririz. Böyle bir kompleks olacak" dedi.

Genç vekillerden Cafer Uzunoğlu, Başkan Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük ile Özel Kalem Müdürü Servet Özdemir'e kendi yaptığı sulu boya resim hediye etti.

Birimleri gezdiler

Gençlik Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kayalı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in desteğinin önemine dikkat çekti. Kayalı, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Döşemealtı için iyi olacak' dedi. Genç vekiller daha sonra belediye birimlerini ziyaret ederek görevli personelden bilgi aldılar. Genç vekiller ilk defa bir belediyenin birimlerini gezme fırsatı bulduklarını da sözlerine eklediler.

yukarı çık
0
Paylaşım