Menu
RSS

Döşemealtı Halısıyla Uçtular

Döşemealtı Halısıyla Uçtular

Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda Döşemealtı Belediyesi'nin stadını ziyaret edenler, özel çekim teknikleriyle Döşemealtı halısı üzerinde uçtu.

Döşemealtı Belediyesi, Expo Center'de 7'nci kez açılan Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı. İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için özel bir stant hazırlayan Döşemealtı Belediyesi de fuara renk kattı.

Stantta yeşil perdeyle özel bir video çekim alanı da oluşturuldu. Kamera karşısına geçen fuar ziyaretçileri, özel çekim teknikleriyle Döşemealtı halısı üzerinde uçtu. Fuar ziyaretçileri ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini halı üzerinde görme fırsatı buldu.

Halk Oyunları Gösterisi

Protokol üyelerinin de ziyaret ettiği Döşemealtı Belediyesi standında, Alyazma Folklor ekibi halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı. Döşemealtı Doğa Sporları Kulübü de bu haftaki etkinliğini Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda gerçekleştirdi.

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu oyuncuları, Döşemealtı Gençlik Meclisi üyeleri, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün minik güreşçileri, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı da belediye standındaki yerini aldı.

Fuarda Bisiklet Etabı

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı da fuar içi etap yaptı. Bisikletçiler fuara ayrı bir renk katarken, ziyaretçiler de etabın ardından bisikletçilerle fotoğraf çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım