Menu
RSS

Döşemealtı Belediyesi'nden Sıcak Asfalt Hamlesi

Döşemealtı Belediyesi'nden Sıcak Asfalt Hamlesi

Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı Mahallesi'ni Burdur'a bağlayan 4 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı mahallede 4 kilometre yeni yol açıp, bozuk yolların tamirini yaptı. Dağbeli Mahallesi’nde ise Meydan çalışmalarının startı verildi.

Bademağacı'nda 4 kilometrelik sıcak asfalt

Döşemealtı Belediyesi, yeni yasayla birlikte Belde Belediyesi’nden mahalleye dönüşen Bademağacı'nda sıcak asfalt çalışması başlattı. Badamağacı’nı Burdur Karayolu’na bağlayan yaklaşık 4 kilometrelik yolda önce kot yükseltmesi yapıldı ardından da stabilizesi tamamlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte de sıcak asfalt döküldü. Mahalle sakinlerini tozdan, topraktan ve çamurdan kurtaracak asfalt çalışmaları birkaç gün içerisinde tamamlanıp hizmete açılacak.

Yeni yollar açılıyor

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Bademağacı Mahallesi'ndeki çalışmaları sadece sıcak asfaltla sınırlı değil. Yağmur çamur demeden çalışan ekipler, Kuşdere mevki Armutlu Caddesi'nde yerleşim alanı içinde yer alan 1 kilometrelik yeni yol açtı.

Aynı bölgede 3 kilometrelik bozuk yolun tamiri de yapılarak vatandaşın mahallesine ve evine standartları yükseltilmiş yolları kullanarak ulaşması sağlandı.

Mahallemiz için önemli

Bademnağacı Mahallesi muhtarı Salih Oktay, mahalleye büyük katkıları olacağını söyledi. Daha önce yolun bozuk olduğunu belirten Oktay, "Mahallemizi Burdur'a bağlayan ve vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan 4 kilometrelik yolumuz asfaltlanıyor.

Bunun yanında Kuşdere mevkinde de 4 kilometrelik yol da çalışmalar sürüyor. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanıyor

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Bademağacı halkının mağduriyetini gidermek amacıyla aylar öncesinden programa alınmasına karşın olumsuz hava şartları nedeniyle asfaltlama çalışmasının ancak yapılabildiğini söyledi.

Bademağacı’nı Burdur Karayolu’na bağlayan 4 kilometrelik yolun bir bölümü 6, diğer bölümü de yaklaşık 10 metre genişlikte olup, çift yönlü olarak hizmet verecek şekilde düzenlendi.

Döşemealtı Belediyesi proje ekibi tarafından Dağbeli Mahallesi için özel olarak hazırladığı meydan projesi kapsamında alan üzerinde düzenlemelere de başlandı.

yukarı çık
0
Paylaşım