Menu
RSS

Cumartesi, 14 Ekim 2017

Diyarbakır'da 452 Kilo Esrar Ele Geçirildi!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Diyarbakır’dan Batı illerine uyuşturucu sevk edileceği bilgisi üzerine, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi' yönüne giden bir aracı durduran polis, araçta yaptığı aramada, 447 kilo 340 gram kubar, 5 kilo 140 gram toz olmak üzere toplam 452 kilo 280 gram asrar maddesini ele geçirdi.

Devamını okuyun...

Antalya Alakır’da HES’e Karşı Çiftçin Suları Kesildi, Silah Sesleri Duyuldu!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde HES'lerle mücadeleyle gündeme gelen Alakır Vadisi'nde 14 yıldır yaşayan Tuğba Günal- Birhan Erkutlu çiftini tehdit eden HES şirketinin bekçisine verilen hapis cezasının ardından bu kez çiftin arazisinin yanındaki HES şirketi arazisinde geçen hafta önce silah sesleri duyuldu, ardından da çiftin su kaynağı kesildi.

Devamını okuyun...

15 Aylık Muhammed Taburcu Edildikten Sonra Ölü Bulundu!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Sivas’ta hastanede tedavi gördükten sonra dün taburcu edilen 15 aylık Muhammed Musab Karabulut, bu sabah yatağında ölü bulundu. Hacı Bayram-Safiye çiftinin 2 çocuğundan küçüğü 15 aylık Muhammed Musab, hastalandığı için dün ailesi tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.

Devamını okuyun...

Şapel Bulan Çoban 2 Bin Yıllık Tarihi Kurtardı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, tarihi bölge olduğu iddialarına rağmen yıllardır yapılmak istenen çöp depolama alanında bir çoban tarafından tesadüf eseri 2 bin yıl öncesine ait olduğu düşünülen bir kilisenin ya da hamamın tavanı bulunmuştu. İzmir İdare Mahkemesi, aldığı kararla tarihi alanın çöp depolama alanı olarak değerlendirilemeyeceğine hükmetti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun