Menu
RSS

Salı, 20 Aralık 2016

Finike'de Bağımlılığa Hayır Projesi

Finike Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Bağımlılığa Hayır Projesi' kapsamında liselerde eğitim veriliyor. Finike Kaymakamlığı, bağımlılıkla mücadele etmek, madde kullanılmasını ve yaygınlaşmasını önlemek, bu nedenle ortaya çıkan sorunları asgariye indirmek amacıyla 'Bağımlılığa Hayır Projesi' başlattı.

Devamını okuyun...

FETÖ’den Mafyaya 500 Kilo Uyuşturucu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Diyarbakır Adliyesi’nden yarım ton uyuşturucunun çalınıp mafyaya satılması olayından da FETÖ çıktı. 15 Temmuz’un ardından tutuklanan 3 savcı hakkında, uyuşturucu tahkikatını kapatıp, FETÖ’cüleri korudukları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Bir savcı için de izin istendi.

Devamını okuyun...

Balıkçılar Yakaladı, Görenler Şoke Oldu. Tam 81 Kilo!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Manisa'daki Demirköprü Baraj Gölü'nde 2 metre 13 santimetre boyunda ve 81 kilogram ağırlığında yayın balığı yakalandı. Demirköprü Baraj Gölü'nde balıkçı Süleyman Göçer tarafından yakalanan 81 kilogram ağırlığındaki yayın balığı ilçedeki balıkçıda satışa çıkarılınca vatandaşların ilgi odağı oldu.

Devamını okuyun...

Antalya’daki Yasa Dışı Dinleme Davasında ‘Mağduriyet’ Tartışması

Antalya’da 2009 ile 2013 yılları arasında 130 kişinin yasadışı yöntemlerle dinlendiği iddiasıyla eski istihbaratçı polisler hakkında açılan davanın 16’ncı duruşmasında suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, telefonları dinlenen kişilerin bu dinlemelerden dolayı mağdur olmadığını, asıl mağdurun kendileri olduğunu ileri sürdü.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun