Menu
RSS

Pazar, 18 Aralık 2016

Korkuteli Evinde Farklı Kazandı: 6-0

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalya Süper Amatör 1'inci Grup'ta Korkuteli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Antalyagücü'nü 6-0 mağlup etti. Antalya Süper Amatör 1'inci Grup maçında Korkuteli Belediyespor ile Antalyagücü karşılaştı.

Devamını okuyun...

Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kilo Kubar Esrar

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde yol kontrolünde durdurulan araçta 3 paket içinde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Hacıobası mevkiinde ortaklaşa gerçekleştirdiği yol kontrolünde plakası belirtilmeyen bir otomobil durduruldu.

Devamını okuyun...

ANTALYA Teröre Karşı TEK Ses TEK Yürek!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da AK Parti, CHP ve MHP il başkanlıklarının başvurusu üzerine valilik önderliğinde tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların katılımıyla, Cumhuriyet Meydanı'nda 'Antalya Teröre Karşı Tek Ses Tek Yürek' mitingi düzenlendi.

Devamını okuyun...

Kepez'den Antalya’ya 3'üncü Taziye Evi

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi, taziye evinin 3'üncüsünü Hüsnü Karakaş Mahallesi'ne kazandırdı. Kepez Belediyesi, ilçe halkını kalıcı bir eserle buluşturdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Hüsnü Karakaş Mahallesi'ne sözünü verdiği ve yapımı tamamlanan taziye evi hizmete girdi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Kadına Yönelik Proje: Bisikletli 10 Bin Kadın Trafiği Rahatlatacak

Motorlu araç sayısında 1 milyona yakın araçla Türkiye dördüncüsü, motosiklet sayısında ise İstanbul'dan sonra Türkiye ikincisi olan Antalya'da sıkışan trafiği bisikletli kadınlar rahatlatacak. Muratpaşa Belediyesi, 10 bin kadına 1 yıl içinde bisiklet eğitimi verip motorlu taşıt kullanımını düşürmeyi hedefliyor.

Devamını okuyun...

CHP Antalya'da GAF Projesi

  • Yayınlandığı Kategori Gençlik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Gençlik Kolları, Gençlik Akdeniz Forumu (GAF) projesiyle konularında uzman kişileri gençlerle buluşturacak. CHP Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, GAF'ın evrensel, sosyal, demokratik, değerlere sahip Atatürk devrimlerini benimsemiş gençlerden oluştuğunu kaydetti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun