Menu
RSS

Başkan Turgay Genç, 3 Yılını Anlattı

Başkan Turgay Genç, 3 Yılını Anlattı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mahalle toplantıları kapsamında Çıplaklı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek çalışmalarını anlattı, isteklerini dinledi. Belediye Başkanı Turgay Genç, Emekliler Kahvesi bahçesinde bir araya geldiği Çıplaklı Mahalle sakinlerine,

belediye başkanlığının geride kalan 3 yıllında hayata geçirdiği ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, meclis üyeleri Ramazan Bahşi, Arzu Yıldırım, Ahmet Şimşek, Sami Altun, Ahmet Küçüktekin ve belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Büyükşehir Yasası ile ilçe sınırlarının büyüdüğünü anlatan Başkan Genç, ilçeye kent meydanı, 11 mahalleye çok amaçlı kapalı pazaryeri, 500 kilometre yeni yol yaptıklarını anlattı.

Gençler için ilçede bir ilk olan Gençlik Merkezi'ni projelendirerek inşaatına başladıklarını vurgulayan Başkan Genç, çocukların trafik kurallarını uygulamalı öğrenebilmesi için de trafik eğitim parkı yaptıklarına değindi.

İlçeye kazandırdıkları en önemli yatırımın ise Döşemealtı Halk Tiyatrosu ile sinema salonu olduğuna işaret eden Turgay Genç, "Tiyatromuzda her hafta ücretsiz hem çocuklar hem de yetişkinler için ücretsiz oyunlar sahneleniyor" dedi.

Çıplaklı Mahallesi'nde yapımı devam eden ekolojik kreşin de bitme aşamasına geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Genç, “Çıplaklı Mahallesi'nin yolunu yeniden düzenledik, yayaların ulaşımını kolaylaştırmak için çift taraflı kaldırım yaptık.

Yaklaşık 7 bin kişinin yaşadığı TOKİ'de sosyal yaşama destek olmak için park, yeşil alan ve çevre düzenlemesi yaptık, Emekliler Kahvesi'ni açtık. Antalya'nın en fazla proje üreten belediyesi olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Başkan Genç ardından vatandaşların taleplerini dinledi, meclis kararı gerektirmeyen istekler için çalışma yapılması için bürokratlara talimat verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım