Menu
RSS

Samsung Gear S2 İle 'Dön Bebeğim'

  • Yazan 
Samsung Gear S2 İle 'Dön Bebeğim'

Döndürülebilir bezel halkasıyla harikalar yaratan Samsung’un yeni akıllı saati Gear S2 “Dön Bebeğim” müzik videosuyla başrolde!  Samsung Electronics’in en yeni giyilebilir teknoloji ürünü Gear S2, ürünün döndürülebilir bezel halkasına ithafen “Dön Bebeğim” şarkısının cover’ına çektiği müzik videosuyla dijital platformlarda ses getirmeye devam ediyor. Şarkının klibinde, başrolü pek çok çarpıcı özelliğiyle Gear S2 oynuyor.

İstanbul, 19 Ocak 2016 - Samsung Electronics’in en yeni giyilebilir teknoloji ürünü Gear S2’nin çarpıcı özellikleri, ürüne özel olarak çekilen dijital odaklı müzik videosuyla geniş kitlelere duyuruldu. Gear S2’nin en önemli özelliği olan döndürülebilir bezel halkadan ilham alınarak çekilen klipte, Tarkan’la popülerlik kazanan Ümit Sayın’ın sevilen bestesi Dön Bebeğim parçası kullanıldı.

Bir müzik videosu konspetinde hazırlanan video yeniden stüdyoya girerek seslendirildi. Şarkının sözleri ile Gear S2’nin özelliklerinin birleştirildiği çalışma kısa sürede, özellikle internet kullanıcıları tarafından ilgi gördü.

İki sevgilinin öyküsünü anlatan videoda, şarkı sözleriyle birlikte kalp atışlarının ölçümü, saat ve alarmdan hava durumuna, mesaj ve bildirimlerden kalori ölçümüne, Gear S2’nin dikkat çekici özellikleri vurgulanıyor. Her dönüşte yeni bir dünya vadeden Gear S2, en özel anların paylaşıldığı, eşsiz bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Ürün ve kullanıcılar arasında duygusal bir bağ kurulması hedefiyle hazırlanan klip yayınlandıktan sonra birçok platformda 3.5 Milyonun üzerinde tekil kişi tarafından izlendi.

İşte O Video

Samsung Gear S2 ve Gear S2 Classic

Her anın mükemmel bir tamamlayıcısı olan Gear S2, eşsiz yuvarlak tasarımı ve döndürülebilir bezel halkası ile günün her anında keyifle kullanılabilecek şık ve hayatı kolaylaştıran bir aksesuar olarak göze çarpıyor. Samsung Gear S2 ve Gear S2 classic olmak üzere iki farklı tasarımda geliştirilen akıllı saatin döndürülebilir bezel halkası sayesinde kullanıcılar; bir maçın skorunu, hava durumunu, sosyal platformlarda olan biteni doğrudan bileklerinden takip edebiliyor; toplantı sırasında gelen bir aramayı reddedebiliyor; ekran klavyesini kullanarak mesajları yanıtlayabiliyor ya da ses kumanda kontrollerini kullanabiliyorlar.

Tizen’le çalışan Gear S2 ve Gear S2 Classic, kullanıcıyı sadece Samsung telefonlarla sınırlamıyor; Android 4.4 işletim sistemiyle, 1,5 GB ve üzeri RAM’e sahip diğer akıllı telefonlarla eşlenerek de kullanılabiliyor.

Sadece son teknoloji ürünü değil; aynı zamanda stil sahibi bir aksesuar

Kişiye özel ayarlanabilir ekran seçenekleri ve değiştirilebilir kayışlar sayesinde, kullanıcılara kendi zevklerini ve stillerini yansıtabilme imkanı veren Gear S2; içerisinde bulunan birçok sensör yardımıyla sağlıklı yaşam konusunda da kullanıcıları mutlu edecek özellikler ve içerikler sunuyor.

yukarı çık
0
Paylaşım