Menu
RSS

İphone 6 Plus Orijinal Şarj Cihazı Takılıyken Patladı!

İphone 6 Plus Orijinal Şarj Cihazı Takılıyken Patladı!

Galaxy Note 7'den sonra Apple'ın iPhone modelleri de patlamaya başladı. iPhone 6 Plus orijinal şarj cihazı ile şarj olurken patladı. Samsung, Galaxy Note 7 patlama sorunları ile boğuşurken, diğer firmaların akıllı telefonları ile ilgili patlama haberleri gelmeye devam ediyor.

Yeni gelen patlama haberi yine iPhone 6 Plus ile ilgili oldu.

ABC30’un raporuna göre iPhone 6 Plus şarj sırasında patladı. California Fresno’da yaşayan Yvette Estrada’ya ait olan cihaz, patlamadan sonra tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay geçtiğimiz perşembeyi cumaya bağlayan gece meydana geldi.

Apple iPhone 6 Plus kullanıcısı yatmadan önce kutusundan çıkan şarj cihazına taktı. Kullanıcı uyuduktan üç saat sonra patlama gürültüsü ve yanmış plastik kokusu ile birlikte uyandı. Uyandığında iPhone 6 Plus’dan yayılan siyah bir duman sarmıştı odayı.

Estrada, iPhone 6 Plus’ı yaklaşık üç ay önce satın almıştı. Ertesi gün Apple’ı arayarak yanmış iPhone 6 Plus resimlerini gönderdi. Apple kullanıcıyı Apple mağazasından yedek bir üniteyi almak için yönlendirdi. Estrada patlama sonrasında zarar görmedi ancak Apple Watch standı ve gözlükleri hasar gördü.

yukarı çık
0
Paylaşım