Menu
RSS

Cumartesi, 27 Mayıs 2017

Mobese’den Çocuk Dilenci Operasyonu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmit’te, polis ve zabıta ekiplerince dilenciler ve mendil satan çocuk ve yetişkinler, polis ve zabıta ekiplerince toplanarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri ve zabıtalar, İzmit kent merkezinde Yürüyüş Yolu'nda dilendirilen ve mendil satan çocuklar ile

Devamını okuyun...

Kaçak Ocakta Elektrik Akımına Kapılıp, Öldü!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde kaçak kömür ocağında elektrik akımına kapılan 33 yaşındaki Atilla Kara, öldü. Olay, saat 17.30 sıralarında Taşbaca Mahallesi Egemen Sokak’ta meydana geldi. Atilla Kara kaçak açılan kömür ocağında çalışırken, elektrik akımına kapıldı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Binanın 2.Katından Düştü, Beli Kırıldı! Ameliyatla Yürüdü

Antalya’da, oturduğu binanın 2'nci katındaki dairenin balkonundan düşerek 'bel kırığı ve omurilik yaralanması' teşhisi konulan turizmci 36 yaşındaki Deniz Ümit Şekerci, geçirdiği operasyonla sağlığına kavuştu. Ameliyatı yapan Op. Dr. Özgür Barış Çapar, eskiden bu tür ameliyatların çok riskli olduğunu ve yapılamadığını söyledi. 

Devamını okuyun...

Bankanın Para Nakil Aracı Kaza Yaptı: 2 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi'nde yağış ile kayganlaşan yol nedeniyle kontrolden çıkan bir bankaya ait para nakil aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Döğüşbelen Mahallesi Balıklı Mevkii'nde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Ege Sallandı, Manisa'da 5.1'lik Deprem!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Manisa ve çevresi, bugün akşam saatlerinde merkez üssü Saruhanlı İlçesi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde depremle sallandı. Çevre illerde de hissedilen depremde, Saruhanlı İlçesi'nin bazı köylerde evlerin duvarlarının çatladığı belirtildi. 

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun