Menu
RSS

360 Security ‘Lite’ Sürümüyle Akıllı Ceplere İkinci Baharı Yaşatacak

  • Yazan 
360 Security ‘Lite’ Sürümüyle Akıllı Ceplere İkinci Baharı Yaşatacak

Tüm dünyada Android kullanıcılarının en çok indirdiği uygulamalar arasında yer alan 360 Security, “Lite” sürümünü yayınladı. Dünyadaki 1 GB’tan daha düşük hafızaya sahip tüm akıllı telefonların tek tek analiz edilerek geliştirilen uygulama, ceplere ikinci baharı yaşatacak.

Özellikleriyle alanında tek olan 360 Security Lite, kullanıcısını yüzbinlerce zararlı virüsten korumakla kalmayıp batarya ömrünü yüzde 40, telefon performansını ise yüzde 20 artırıyor.

Dünyada 300 milyon akıllı telefon kullanıcısını mobil tehditlere karşı ücretsiz koruyan 360 Security, düşük hafıza ve donanım özelliklerine sahip Android telefonları eski performanslı günlerine kavuşturacak. Dünyadaki 1 GB ve daha düşük hafızaya sahip tüm telefonların tek tek analiz edilerek geliştirilen 360 Security Lite, telefonda sadece 4 MB yer kaplıyor.

Sahip olduğu özelliklerle geliştirilen ilk uygulama unvanına da sahip olan 360 Security Lite, benzer uygulamalara kıyasla yüzde 300 daha hızlı çalışarak, kullanıcısını sadece virüslerden korumakla kalmayıp aynı zamanda performans kazandırıp, pil ömrünü de uzatıyor.

“TELEFONUM YİNE YAVAŞLADI” DERDİNE SON

On binlerce uygulamanın analiz edilmesi sonucunda geliştirilen 360 Security Lite, telefondaki çerezleri, gereksiz dosyaları ve arka planda çalışarak yavaşlama sorunu yaratan uygulamaları tek bir tuşla temizleyerek “Telefonum yine yavaşladı” söylemlerini de tarihe karıştıracak.

Hızlı tarama moduyla tam kapsamlı taramayı sadece 6 saniyede gerçekleştiren 360 Security Lite, telefon performansını yüzde 20 artırıyor. ABD, Hindistan, Endonezya ve Tayland’da 3 ay önce kullanıma sunulan ve kısa sürede 100 milyon Android cep telefonu sahibinin ilk tercihi olan uygulamanın, günlük aktif 40 milyon kullanıcısı bulunuyor.

DÜNYADAKİ EN İYİ KORUMAYI SAĞLIYOR

360 Security Lite, akıllı telefon kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri olan hafıza sorununa da son veriyor. Uygulama içerisinde yer alan “Akıllı dosya temizleyici” özelliği, telefon içerisinde yer alan gereksiz büyük dosyaların temizlenmesi için kullanıcısını uyarıyor. Whatsapp başta olmak üzere ön bellekte biriken dosyaları tek bir dokunuşla temizleyen 360 Security Lite, kullanıcısına yeni fotoğraf, müzik ya da uygulama yüklemesi için yer açıyor.

Uygulama geçen yıl tespit edilen 500 milyonu aşkın virüse karşı da kullanıcısına tam koruma sağlıyor. AV-TEST değerlendirmesinde yedi yıl üst üste birincilik ödülünü kazanan alt yapıya sahip olan 360 Security Lite, yenilikçi akıllı bulut antivirüs tarama motoruyla kullanıcısına en iyi kişisel korumayı sunuyor.

Telefona yüklenen uygulamaları, yeni güncellemeleri, dosya sistemi, SMS ve e-posta yoluyla gelen kötü amaçlı yazılımlara karşı tam bir kalkan oluşturan uygulama, telefondaki bütün kaynak kodları tarayıp gereksiz olanları devre dışı bırakarak kullanıcısının telefonunu 3,5 saat daha fazla kullanmasını sağlıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım