Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya’ya seçim çalışmaları için gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “ Ülke gündemi ekonomi olması gerekirken bunlar suçlamalarla uğraşıyor. Ekonomiye bağladıkları fırsatçılarda, FETÖ’cüler de bunlar. Yağma düzenin en azgın yiyicileri oldular” dedi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Antalya İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında seçim gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ülkenin en önemli sorunun ekonomi olduğuna dikkat çeken Koray Aydın,

ekonominin ciddi sıkıntı içinde olduğunu, Türkiye’nin bir arpa boyu dahi yol kat edemediğini söyledi. Aydın, “ En öncelikli gündem ekonomi olması gerekirken hükümet saldırgan üsluplarla akla hayale gelmeyen suçlamalarda bulunuyor.

Ekonomik sıkıntıyı da ‘fırsatçılar’a yüklüyorlar. Kim bu fırsatçılar. Fırsatçılarda bunlar, FETÖ’cüler de bunlar” dedi. Koray Aydın, “ Bu iki olguyu araştırın adres Ak Partiye çıkar. Bunların ana omurgasını Ak Parti oluşturuyor. Yağma düzenin en azgın yiyicileri oldular” diye konuştu.

Seçime mi Harbe mi Gidiyoruz

31 Mart’ta vatandaşların sandık başına gideceğini ve bir seçim olacağını söyleyen Koray Aydın,” Mahalli seçime değil sanki harbe gidiyoruz. Ayrıştıran bölüştüren ağır suçlamalar yapan bir söylem var.  Söylediklerinin doğru olmadığını bildiği halde söylüyorlar.

Devlet gücünü sopa olarak kullanıyor. Böyle bir dil ve üslubun yaşandığı ülkede yine de her gün bunun düzelebileceği umudu içindeyiz. Halk ise bu durum karşısında şaşkın bir durumda bakıyor” dedi.

Koray Aydın, seçime az bir zaman kaldığını, herkesin, yaşadığı kente sahip çıkması gerektiğini ve bu noktadan sandığa giderek oyunu kullanmasını istedi.

“İnsanlarla Alay Ediyorlar”

İnsanların açlık feryatlarının ülkenin her yerinden yükseldiğini ve işsizlik rakamlarının her geçen gün artığını ifade eden Koray Aydın, “TÜİK rakamlarına göre Ekim, Kasım, Aralık itibariyle işsizlik yüzde 17.5 armış. Bu ne demek bunu iyi görmek lazım.

Bu bir milyon kişinin daha işsiz kalmış olması demek” diye eleştiride bulundu. Koray Aydın, “ Ekmeğimiz aşımız küçülüyor. Tarım iflas etti. Tanzim Satış Mağazaları saatlerce iki kilo domates almak için bekleyen insan kuyruklarına döndü.

Ve karşımızda alay eden bir iktidar var. Hiçbir şey yokmuş gibi ülkeyi yöneten, söylemleriyle adeta insanların durumlarıyla alay eden bir yapı var” diye konuştu. Koray Aydın, “İnsanlar işsiz aç, ama 10 gün önce bakan çıkıp 2 milyon kişiye iş bulacağını söylüyor.

Bunu yapacak olan iktidar 17 yılda çoktan yapardı” diye eleştirilerine devam etti.

İktidar Yolunu Şaşırdı, Patates Soğan da İthal

İktidarın yolunu şaşırdığını öne süren Koray Aydın, “ İthal Anguslarla bizi tanıştırdılar. Samanı ithal eder hale geldik. Ülkenin bütün kaynaklarıyla oynayıp dengeyi altüst ettiler. Patates soğanın ithalatına başladılar” dedi.

Koray Aydın, "3 gün önce patates ve soğana gümrüğü sıfırladılar. 31 Mart'a kadar bunların ithalatını serbest bıraktılar. Her şey aklıma gelirdi de patates ve soğanı dışarıdan vallahi billahi ithal edeceğimiz aklıma gelmezdi.

Eskiden bir ilimizin bile üretim varlığı bütün bunları karşılıyordu. Nevşehir ve Niğde yöresi bu işi toptan çözüp halledebiliyordu. Bakınız, nereden nereye geldik" şeklinde konuştu.

Korku Dili Bizi Etkilemez

Vatandaşların ellerindeki en büyük gücün oyları olduğuna vurgu yapan Koray Aydın, “ Her vatandaşımızın görevi oyunu kullanmak. Mahalli idari seçimlerinde uyarınızı yapınız. İşini iyi yapmayanın kulağını çekin” diye seslendi.

Bugün seçim olsa oyumu İyi Partiye veririm diyenlerin oranının yüzde 40’dan fazla olduğunu kaydeden Koray Aydın, “ iyi Parti oylarında müthiş bir artış var. Ortadaki korku dilinin bizi etkilemesi mümkün değil. Biz bu dili tanıyoruz ve bu yüzden kurulduk. Bizim kimseden korkumuz yok” diye konuştu.

Bu İş Tuttu

Seçime az bir zaman kala tablonun netleşmeye başladığın ifade eden Koray Aydın, CHP ile Millet İttifakının büyükşehirle başta olmak üzere birçok yerde önde olduğunu söyledi.

Ankara ve İzmir’in bittiğini söyleyen Koray Aydın, “Ankara’yı kaybettiklerini görünce çirkin ayak oyunlarına başladılar. Çirkeflikte sınır tanımıyor. Ama bitti. İstanbul’da da İmamoğlu öne geçti. halka sempatik geldi, sevdi.

'Bu iş tuttu' demek, doğru olur” diye konuştu. Koray Aydın, “Antalya’da Muhittin Böcek’in önde olduğunu biliyorum. Arkadan gelip öne geçenlerin her zaman kazanır” dedi.

İsa Yıldırım Elimi Öptü

Aksu ile ilgili sorulara da cevap veren Koray Aydın, İsa Yıldırım’ın ‘Adaylığımı Koray Aydın engelledi’ söyleminin sorulması üzerine “Ben alışkınım taşın bana atılmasına. Ama Ankara’ya geldi işin doğrusunu öğrendi elimi öptü” dedi.

Koray Aydın, “İşin doğrusunu öğrendi.  Kendi sözleri onu bağlar. Ama doğru değil. Ayrıca siyasette tercihler vardır. Bunu kendisi de biliyor” diye cevap verdi.

0
Paylaşım