Menu
RSS

Çarşamba, 15 Mart 2017

Kumluca'da Referandum Toplantısı

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından referandum toplantısı düzenlendi. Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından organize edilen toplantı ile Karacaören Mahallesi kahvehanesinde gerçekleştirildi.

Devamını okuyun...

Ak Köprü 17 Mart'ta Açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da 12 mahalleyi birbirine bağlayan 'Ak Köprü'nün inşaatını tamamladı. Alanyalıların dördüncü boğaz köprüsü olarak adlandırdığı Ak Köprü 17 Mart Cuma günü hizmete açılacak.

Devamını okuyun...

Antalya’da Hayvanseverleri Üzen Görüntü

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir dernek tarafından boşaltılan alanda bırakıldığı iddia edilen 4 kedi ve 4 köpek açlık ve bakımsızlıktan telef oldu. Toprağa gömülen hayvanlar ve yaralı halde çöpe atılan bir köpek, hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu.

Devamını okuyun...

Antalyalı Elektronikçinin Kimlik Zaferi

Antalya’da elektronik işiyle uğraşan Levent Kontaş, iş için girip çıktığı otellerde iş boyunca kimliğine el konulunca konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumuna (KDK) taşıdı. 2 yıl 4 ay sonunda kimlik fotokopisinin hukuka aykırı olduğu kararı verildi. 20 yazışmanın ardından Kontaş, lehine olan bir tavsiye kararı almayı başardı.

Devamını okuyun...

Avrupa Krizinin Antalya Turizmine Etkileri

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Duran, Ukrayna'dan Türkiye'ye kimlik kartıyla seyahat imkanının Antalya turizmini son derece olumlu etkileyeceğini belirterek, "Şu şartlarda şahsi inancım 1,5 milyon Ukraynalı turisti rahat buluruz, 2 milyonu zorlarız" dedi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun