Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Türel’den Öğrencilere 5 Yıldızlı Armağan

  • Yazan 
Türel’den Öğrencilere 5 Yıldızlı Armağan

Antalya’da öğrenciler bu sömestirde ödev yerine 5 yıldızlı otelde tatil yapacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 754 okul birincisini 5 yıldızlı tatil ile ödüllendirdi. Okul birincileri karnelerini aldıktan sonra valizlerini hazırlayıp aileleri ile birlikte otellerine yerleşti.

Türkiye genelinde 17.5 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı. Kimi sevindi kimi üzüldü. Ancak içlerinden en şanslı olanları Antalya’daydı. Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın 19 ilçesinde bulunan toplam 754 ortaokul ve lisenin okul birincilerini aileleri ile birlikte 5 yıldızlı otellerde tatile gönderdi.

TATİL İYİ GELECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi bu yıl da devam etti. Türkiye’de bir ilk olan proje, Antalya’daki 5 yıldızlı otellerin desteği ile gerçekleştirildi. 2 bin 260 kişiyi tatile çıkartan projede Türkiye’nin en şanslı öğrencileri, sömestir tatillerinde 3 gün boyunca konforlu bir tatilin tadını çıkartma imkanı buluyor.

AİLELER DE ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Öğrencileri başarıya motive etmek, çalışma azimlerini artırmak ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen projede, okul birincileri ile birlikte başarılarında en büyük payı olan aileleri de tatil ödüllendirilmiş oluyor.

BELEDİYEYE MALİYETİ YOK

Projenin en önemli özelliği ise belediyeye hiç bir maliyetinin olmaması. Proje için Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve otel işletmecileri bir araya gelerek örnek bir işbirliğine imza attı. AKTOB ve ALTİD’e bağlı 21 lüks otel projenin içinde yer aldı.

TÖRENLE TATİL ÇEKİNİ ALDI

“Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi için Muratpaşa Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu’nda tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Esat Göyük, Antalya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke katıldı. Okul birincisi Ecenur Soybelli’ne 5 yıldızlı otelde tatil çeki verildi.

İLK KEZ AİLECEK TATİL

Ailesiyle birlikte 3 günlük tatil hediyesi kazanan Ecenur Soybelli “Çok mutluyum Menderes Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ödül gerçekten çok anlamlı ve güzel. Emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum” dedi. Kızlarının başarısıyla ilk kez ailecek tatil yapma imkanı bulacaklarını belirten baba Sadık Soybelli, “Kızımız bize böyle bir gurur yaşattığı için çok mutluyuz. Rabbim her anne babaya çocuklarıyla gururlanmayı nasip etsin” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım