Menu
RSS

Salı, 16 Mayıs 2017

Antalya’da Madende Göçük: 2 İşçi 900 Metrede Mahsur Kaldı!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde kömür ocağında metan gazı sıkışması sonucu 8 işçi gazdan etkilendi, 2 işçi de ocakta mahsur kaldı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yoğun metan gazı sıkışmasından işçilerin etkilendiğini belirterek, mahsur kalan işçilere ulaşmaya çalıştıklarını ve ocağa çevre illerden de kurtarma ekibi sevk edildiğini söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Rus Turist Hırsızlıktan Tutuklandı

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde tatil yaptığı otelde hırsızlık yaptığı belirlenen Rus uyruklu 42 yaşındaki Mikhail S., tutuklandı. Manavgat Kızılağaç bölgesindeki 5 yıldızlı bir otele cumartesi günü arkadaşıyla tatile gelen Rus uyruklu Mikhail S., dün öğle saatlerinde kaldığı otelin SPA'sında kasadan para alırken çalışanlar tarafından yakalandı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Vahşet: Laf Attı, Boğazında Sigara Söndürdü, Serbest Kaldı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da annesi ve teyzesiyle evlerine giden 20 yaşındaki Dilay Özel, yolda sigara içen teyzesine sözlü ve fiziksel tacizde bulunan B.T.'nin saldırısına uğradı. B.T.'nin, boynunda sigara söndürdüğü Dilay Özel, "Doktorlar izin kalıcı olduğunu söyledi. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi. B.T., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı.

Devamını okuyun...

Adrasan Sahili Yaz Sezonuna Hazır

Dünyanın gözde tatil merkezlerinden Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da yaz sezonu hazırlıkları tamamlandı. Kumluca Belediyesi ekiplerince, yaklaşık 2,5 kilometre uzunluğundaki Adrasan sahilinde temizlik ve kıyıda şezlong kurma çalışmalarıyla sahil yolunda trafik akışını rahatlatacak bir düzenleme yapıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun