Menu
RSS

Cuma, 09 Eylül 2016

Manavgat'ta 'Sokakta Hayat Var' Festivali Düzenlenecek

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat’ın Atatürk ve Fevzi Paşa caddelerinde 7 gün sürecek 'Sokakta Hayat Var' festivali düzenlenecek. Manavgat Belediyesi, kentteki hareketliliği ve alışveriş canlılığını artırarak, esnafa can suyu olabilmek, turizme katkı sağlamak amacıyla 'Sokakta Hayat Var Festivali' düzenleyecek.

Devamını okuyun...

Manavgat Belediyesi'nde Bayramlaşma

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcılılarıyla birlikte belediye birimlerini ziyaret ederek personelin bayramını tebrik etti. Başkan Şükrü Sözen, personeliyle bayramlaşma ziyaretlerine sabah erken saatlerde Fen İşleri şantiyesinde başladı.

Devamını okuyun...

Patlayan Çukur Motosikleti Yuttu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bodrum'da DSİ borusu patladı, patlamayla oluşan çukura motosiklet gömüldü. Bir minibüs ise güçlükle kurtarıldı. Akşam saatlerinde Bitez- Ortakent yolu üzerindeki DSİ borusunda patlama meydana geldi. Patlama esnasında yoldan geçen motosikletli Ömer Değercan bir anda patlamanın ortasında kaldı.

Devamını okuyun...

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Antalya’da

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Avukatlar daha önceki savunduğu davalar nedeni ile suçlanmamalıdır. Biz biliyoruz ki ‘sayılar kontrolden çıksın ve kendi suçlulukları masumlarla gölgelensin’ diye organize bir şekilde ihbarlarda da bulunmaktalar. Biz haklıyı haksızdan, suçluyu suçsuzdan ayırmalıyız” dedi.

Devamını okuyun...

Mezarlarından Çıkardıkları Ölüleri Giydirip Süslüyorlar!

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Endonezya'nın Sulawesi adasında yaşayan ve yaklaşık 450 bin kişilik Toraja Kabilesi geleneklerine göre; kişi vefat ettikten sonra hemen gömülmüyor. Toraja kabilesinin fertleri, beden ölümünün bir anda gerçekleşen bir olay olmadığına inanıyor. Bu nedenle gelenekleri gereği ölülerini mezardan çıkarıp yıkıyorlar.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun