Menu
RSS

Çarşamba, 21 Eylül 2016

Morais: ‘Eto’o’nun Olmaması Avantaj’

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o’nun kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak, “Eto’o’nun takımda olmamasını avantaj olarak ele alırsak, takımım her zaman sahaya 11 kişi ile çıkacak. Kazanmak isteyen 11 kişi olacak sahada. Buna avantaj olarak bakıyoruz” dedi.

Devamını okuyun...

Ölü Kediden Çanta Yaptılar

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Yeni Zelanda'da ölmüş kedi bedeninden üretime sunulan çantalar hayvan hakları savunucularından büyük tepki alırken, şirket sözcüsü bu basit,sıradan bir çanta açıklamasını yaptı.

Devamını okuyun...

Aksu Belediyesi’nden Uyarı Tabelası

Aksu Belediye Meclisi, 2014 yılının temmuz ayında elektrikli, akülü iki veya üç tekerlekli araçların trafikten men edilmesini kararlaştırdı. Bu kararın ardından özellikle Kundu oteller bölgesinde sık sık denetim yapan Zabıta ekipleri başka bir çözüm yolu da bularak yollara tabelalar dikti ve vatandaşları yasağa karşı uyardı.

Devamını okuyun...

Antalya’da DSİ Kanalında Erkek Ceset Bulundu

Antalya’nın Kepez ilçesinde DSİ’ye ait sulama kanalında 55 yaşlarında kimliği belirlenemeyen bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Kepez İlçesi Baraj Mahallesi kenarından geçen DSİ’ye ait sulama kanalı içinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören çocuklar, durumu ailelerine söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da ÖDP'den Gözaltı Protestosu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ÖDP Antalya eski İl Başkanı Zeynel Abidin Ergen'in gözaltına alınmasına bir grup partili basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ÖDP eski İl Başkanı Zeynel Abidin Ergen, sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun