Menu
RSS

Büyükşehir Belediyesi’nden Manavgat Caddelerine Düzenleme

Büyükşehir Belediyesi’nden Manavgat Caddelerine Düzenleme

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta araç ve yaya trafiğini düzenlemek amacıyla caddelerde işaretleme çalışması yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Manavgat İlçesi’nde araç ve yaya trafiğini düzenlemek amacıyla Antalya ve İbrahim Sözen Caddelerinde işaretleme çalışması yaptı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında Büyükşehir belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de minibüs ve otobüslerin geçmesini engelleyen yol kenarında kaldırımda bulunan ağaçların yolda kalan bölümlerini budayarak araç geçişini rahatlattılar.

Antalya Büyükşehir belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü Koordinatörlerinden Tuncer Kısa, amaçlarının ana caddelerde trafik akışında yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak olduğunu söyledi.

Kısa, “Büyükşehir belediyesi olarak bugün Manavgat’ın 2 önemli caddesinde 35 kişilik bir ekiple bir taraftan işaretleme yaparken diğer taraftan şerit ayrımı için dubalama çalışması yapıyoruz.

Amacımız gerek sürücülerin gerekse yayaların yolları ve yaya geçitlerini daha rahat kullanabilmeleridir. Çalışmaları büyük ölçüde tamamladık. Kısa süre içerisinde ana caddelerdeki tüm çalışmalar tamamlanacağına inanıyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım