Menu
RSS

Antalya’da Piyangocu Tezgahlarına Standart Geldi

Antalya’da Piyangocu Tezgahlarına Standart Geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, seyyar şans oyunları tezgahlarına standart getirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tezgahlar piyangocu esnafına törenle teslim edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından seyyar şans oyunları tezgahlarına standart getirilmesi amacıyla yaptırılan tezgahlar,

Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde törenle esnafa dağıtıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (AESOB) Adlıhan Dere, Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu ile piyangocu esnafı katıldı.

Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, törende yaptığı konuşmada hayallerini gerçekleştiren Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti.

Türkiye'de bir ilk olan projeyle Antalya'ya yakışan stantlara kavuştuklarını belirten Çobanoğlu, şöyle konuştu:

"6 Nisan 2018'de odamızın yeni yönetimi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'i ziyaret etmiştik. Stantlarımızın güvensiz ve Antalya'ya yakışmadığını dile getirerek, hazırladığımız stant projemizi sunmuştuk.

Başkan Türel, projemizi bir mimar gibi inceledi ve dosyayı aldı. 4 gün sonra belediye şirketi EKDAĞ'dan projeyi yapmak ve ayrıntılarını görüşmek üzere aradılar.

Çok duygulandım ve heyecanlandım. Antalya ile yatan Antalya ile kalkan, dünya çapında örnek projeler yapan, Antalya için daha iyi ne yapabilirim diyen başını işten kaldıramayan Menderes Türel, odamızın projesini önemsemişti. İşte bugün de hayalimizi gerçekleştirdi. Başkan Türel, sözde değil özde esnaf dostu olduğunu bir kez daha gösterdi."

ESNAFLA UYUM İÇİNDEYİZ

Türkiye'de yine bir ilki başarmanın tatlı heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Menderes Türel de “Seyyar piyango tezgahlarına bir standart getirdik ve bu tezgahların da bugün dağıtımını yapıyoruz.

Antalya hayata geçirdiğimiz projelerle hızlı bir değişim ve gelişim gösteriyor. Bu değişime esnafımızı da elinden geldiğince ayak uydurmaya, bu değişimin gerisinde kalmamaya çalışıyor. Antalya'da esnafımızla son derece uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Bu projede bu uyumun neticesidir.

Tüm esnafımıza ve oda başkanlarımıza bu birliktelik ve uyumlu çalışma için teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Türel, 60'a 90 ebatlarındaki standart tezgâhların ilk etapta 26 adet üretildiğini, kalan 14 tezgahımın da üretiminin devam ettiğini söyledi.

ESNAF DOSTU OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM

Esnafın kendisine 'esnaf dostu' belediye başkanı ismini taktığını belirten Başkan Menderes Türel, “Bundan şeref duyuyoruz. Çok da hoşumuza gidiyor. Ama bu bizim omuzumuzdaki yükü arttırıyor. Çünkü bu güvene bu teveccühe mazhar olmak için biz de gece gündüz çalışıyoruz.

Birlikte yürürsek Antalya gelişecek Antalya kalkınacak. Ve o zaman bu birliktelik bizi daha büyük güzelliklere taşıyacak. O yüzden hep söyledik bir kere daha söyleyelim Türkiye güzel Antalya esnafımızla çok güzel" dedi.

ESNAFLA İŞBİRLİĞİ

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de Başkan Türel'in ilkleri gerçekleştirmeye devam ettiğini ifade ederek, "Hizmetin ustası Menderes Türel seçildiği günden buyana oda ve birliklerle Türkiye'ye örnek bir işbirliği gerçekleştiriyor. Esnaf odalarımızın taleplerini elinden geldiği kadar yerine getiriyor. Teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından piyangocu esnafına tezgahlarının anahtarları Başkan Türel tarafından verildi.

yukarı çık
0
Paylaşım