Menu
RSS

Antalya'da Özel Çocuklar Çanakkale Savaşını Canlandırdı

Antalya'da Özel Çocuklar Çanakkale Savaşını Canlandırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Çanakkale Savaşı’nı, tiyatral bir gösteri ile andı. Savaştan manzaraları sahneleyen özel öğrenciler duygusal anlar yaşattı.

Büyükşehir Özel Eğitim Okulu öğrencileri, destansı Çanakkale Savaşı’nı şiirlerle ve sahneledikleri tiyatral gösteri ile bir kez daha hatırlattı.

Büyükşehir Özel Eğitim Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Birgül Yılmaz, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Çanakkale Zaferi’nin 101’nci yılında geçmişten bugüne Çanakkale’yi anlatan şiirlerle başlayan törende destansı kahramanlık öykülerini katılımcılarla paylaşıldı.

Savaşı Canlandırdılar

Engelli öğrencilerin seslendirdiği şiir ve türküler salonu dolduran izleyenlerden büyük alkış aldı. Çanakkale Zaferi’ne dair pek çok anekdot ve hikayenin de paylaşıldığı etkinlik, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatral oyunla sona erdi.

Çanakkale Türküleri eşliğinde sergilenen oyunda, Çanakkale Savaşı’na giden askerler, yaralı-esir düşen düşman askerleri ve kazanılan zafere dair manzaralar sahnelendi.

Duygusal anların yaşandığı etkinliğin ardından Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

yukarı çık
0
Paylaşım