Menu
RSS

Kumlucalı Eken, ikinci albümünü Başkan Çetinkaya’ya hediye etti

  • Yazan 
Kumlucalı Eken, ikinci albümünü Başkan Çetinkaya’ya hediye etti

Kumluca’nin ilk sanatçısı müzik öğretmeni Barış Eken, “Çocuk düşlerim” adlı ikinci albümünü çıkardı.

Kumluca’nın ilk sanatçısı müzik öğretmeni Barış Eken, daha önce çıkarttığı Hazar gözlüm adlı albümünün ardından “Çocuk düşlerim” adlı ikinci albümünü çıkarttı. Babası Turgut Eken ile birlikte Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden Eken, başkan Çetinkaya’ya yeni albümünü hediye etti.

Müzik çalışmalarını çocukluk yıllarından bu yana devam ettirdiğini ifade eden Eken, seslendirdiği eserlerin çoğunluğunun sözlerini kendisinin yazdığını söyledi. Müziğin yanı sıra şiirlerde yazdığını ifade eden Eken, şiirleri ve seslendirdiği eserlerin özgün olduğunu belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, Kumluca’nın bilinen ilk sanatçısı Barış Eken’in ikinci albümünü çıkarmış olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu, bunun diğer ilçedeki diğer amatörce uğraşan sanatçılara da öncülük edeceğini söyledi.

Barış Eken’in aynı zamanda müzik öğretmenliği de yaptığını ifade eden Çetinkaya, “Barış  kardeşimizi küçük yaştan bu yana tanır ve çalışmalarını takdir ederim. Kendisi son derece azimli ve başarılı. İlçemiz adına kendisiyle gurur duyuyoruz, inşallah gelecekte daha güzel işler başaracaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Kumlucalı sanatçı Barış Eken, “Çocuk düşlerim” adlı ikinci albümünü babası Turgut Eken ile birlikte Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım