Menu
RSS

İmecik Grup Yayla Yolu Asfaltlandı

İmecik Grup Yayla Yolu Asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Güzle, Yazır ve İmecik Yaylası grup yolunda asfalt çalışması tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2 yıl önce verdiği sözü tutarak 2200 metre rakımdaki Beydağlarında bulunan Korkuteli İmecik Yayla yolunu, Yazır yaylası ve Güzle yayla yolunu asfaltla buluşturdu.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Antalya-Korkuteli karayolundan itibaren toplam 27 kilometre uzunluğunda olan yayla grup yolunun bozulan kısımlarını tekrar onardı ve şarampolleri temizledi.

Bakım onarım faaliyetlerinin bitimi ile birlikte filler adı verilen malzeme ile yol tesviye edilerek sıkıştırıldı. Havaların ısınmasıyla birlikte yol sathi asfaltla kaplandı.

Sevinçle Karşılandı

Özellikle 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen İmecik Beydağları Yayla Şenliği’ne yetiştirilen asfalt çalışması bölgede sevinçle karşılandı.

Asfalt ekibi şenlik alanına kadar asfaltı döktü. Şenliğe akın eden binlerce vatandaş yayla şenliğine giden yolun asfaltlanmasından dolayı daha rahat ve kolay ulaşım imkanı buldu.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Başkanımız Menderes Türel’in iki yıl önce verdiği söz üzerine yayla yollarımızı modern hale getiriyoruz.

Tamamlanan İmecik yaylası, Yazır yaylası ve Güzle yayla grup yolumuz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Köse’den Teşekkür

Şenliğe katılan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’de sosyal medya üzerinden İmecik Yolu’nun asfaltlanması ile ilgili ‘Meşşakatli olan İmecik Yaylası’na Büyükşehir’in yaptığı yoldan rahatça ulaştık. Menderes Türel iyi geldi’ mesajı ile teşekkürlerini iletti.

yukarı çık
0
Paylaşım