Menu
RSS

Hastane Yöneticisine Dehşeti Yaşatan Zanlı Yakalandı!

Hastane Yöneticisine Dehşeti Yaşatan Zanlı Yakalandı!

Muğla’nın Bodrum İlçesi'ndeki bir hastanenin müdür yardımcısı 34 yaşındaki Tuğçe Kahriman'ı, otomobilini gasp edip kaçırmaya teşübbüs ettiği öne sürülen, direnmesi üzerine bıçakla karnından ve elinden yaralayan 31 yaşındaki Ümit Yeşilkaya, Bursa'da yakalandı.

Bodrum'a getirilen Yeşilkaya, adliyeye sevk edildi. Olay, geçen 9 Mayıs günü saat 22.30'da, Eskiçeşme Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi.

Özel Acıbadem Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Klinikler sorumlusu, evli ve 1 çocuk annesi Tuğçe Kahriman, işyerinden çıkıp evine gitmek için otomobiline binerken, yanına Ümit Yeşilkaya geldi. Kapıyı açan Yeşilkaya, otomobili gasp etmek için anahtarı aldı. Ümit Yeşilkaya, bağırıp kendisine direnen Kahriman'ı, yanındaki ekmek bıçağıyla karnından yaraladı.

4 PARMAĞI KOPTU

Yaşanan boğuşma sırasında Kahriman, Ümit Yeşilkaya'nın boğazına doğru savurduğu bıçağı eliyle tuttu. Paniğe kapılan Yeşilkaya kaçarak uzaklaşırken, karnından yaralanan, 9 parmağı kesilen, 4 parmağı tamamen kopan Kahriman ise ambulansla Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından helikopterle İstanbul'daki Acıbadem Hastanesi'ne sevk dildi.

Operasyonda dikilen 4 parmağı tamamen dokunma hissini kaybeden Kahriman, yoğun bakım ünitesinde iki hafta yaşam mücadelesi verdi. Durumunun iyi olduğu belirtilen Kahriman'ın tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Soruturma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yeri yakınında bulunan bıçağın ambalajından, satıldığı süpermarketi belirledi. Marketin güvenlik kamerası görüntülerinden Yeşilkaya'nın kimliğini tespit etti.

Olaydan 3 saat önce alışveriş yaptığı belirlenen Ümit Yeşilkaya'nın ayrıca koli bandı da aldığı tespit edildi. Kahriman'ı kaçırmak istediği sanılan Yeşilkaya'nın Bodrum'dan aynı gece 03.00'te, İstanbul'a otobüsle gittiği belirlendi, yapılan çalışmayla Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bir evde yakalandı.

Daha önce de İstanbul'da üç taksiyi gasp ettiği, iki şoförü ağır yaraladığı, 15 yıl hapis cezası alıp, 9 yıl tutuklu kaldıktan sonra 5 ay önce serbest kaldığı ortaya çıkan Ümit Yeşilkaya, 'nitelikli yağma', 'Kasten yaralama ve kaçırmaya teşebbüs' suçlarından adliyeye sevk edildi.

BÖYLE KABUS YAŞAMADIM

Kahriman'nın olayın ardından polise verdiği ifadede, "İşimden çıkıp, evime gidiyordum. Tam otomobili çalıştırırken şahıs birden üzerime atlayarak önce anahtarı aldı, direndim, bağırmaya çalıştım.

O anda bıçağı önce karnıma sapladı, acılar içinde kıvranırken bu kez bıçağı boğazıma doğru savurdu. O anda iki elimle bıçağı keskin yerlerinden tuttum. Bıçağı çekince parmaklarım feci şekilde kesildi. Bir an için öldüğümü sandım, yaşadığım korku dolu anları unutamıyorum" dediği belirtildi.

Öte yandan Ümit Yeşilkaya'nın süpermarketten yaptığı alışverişin güvenlik kamerası görüntüleri basınla paylaşıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım