Menu
RSS

Eğitime tam destek

  • Yazan 
Eğitime tam destek

Başkan Halil Şahin’in eğitim yatırımlarına öncülük etmesinin yanında, Aksu Belediyesi birimleri de her alanda eğitime katkı sağlıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü, okulların bahçelerini düzenliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke döşemelerini tamamlıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bahçe ve çevre temizliği yapıyor.

EĞİTİM PIRIL PIRIL BAŞLAYACAK

Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde 56 okulda temizlik başlattı. Şuana kadar 30 okulun bahçesini pırıl pırıl yapan ekipler çalışmalarını bütün okullar temizlenene kadar sürdürecek. Okulların bahçe düzenlemeleri ile fiziki eksiklikleri de yine Aksu Belediyesi ekiplerince tamamlanıyor.

PARKE DÖŞENDİ ASFALT YAPILDI

Aksu’yu adeta şantiyeye çeviren Fen İşleri Müdürlüğü yaz boyunca okulların ihtiyaçlarını gidermek için de çalıştı. Tadilat yapılan okullara kum, çakıl, boya ve değişik malzemeler sağlayan ekipler, ilçedeki birçok okulun bahçesini asfaltlayarak parke döşemesi yaptı. Okullar bölgesindeki ulaşım sıkıntısını giderecek olan yol çalışması da kısa sürede tamamlanacak.

BAHÇELER DÜZENLENDİ AĞAÇLAR BUDANDI

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, okullar açılmadan ilçedeki okulların bahçelerinde düzenlemeler yaptı. Ağaçlar budandı, kenar çitleri tırpanlandı. Okul bahçelerinin güzelleştirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadı. Talepler doğrultusunda bahçelere banklar konularak ağaçlar dikildi. Okul bahçeleri park alanı gibi güzelleştirildi.

HER ZAMAN EĞİTİMİN YANINDAYIZ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, her zaman eğitimin yanında olduklarını söyledi. İlçeye eğitim yatırımlarının durmadan devam edeceğini belirten Başkan Şahin, “Hayırseverlerin de desteği var. Bütün okullarımızın her türlü eksikliklerini gidermek için imkanlarımızı zorlarız. Aksu’da çocuklarımızı iyi bir eğitimden mahrum etmemek için çalışıyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım