Menu
RSS

Pazar, 10 Mart 2019

Kılıçdaroğlu: Bay Kemal Olmak Kolay Değil

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben gerçekleri söyleyince, mutfakta ateş var diyorum, işsizlik var diyorum, beyefendi diyor ki ‘Bay Kemal konuşuyor.’ Bay Kemal konuşacak tabii, ne yapacak. Ama bir şey söyleyeyim, Bay Kemal olmak kolay değil” dedi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Rafting Merkezinde Eylem

Antalya’nın Manavgat ilçesinde rafting merkezindeki mahallelerde oturanlar, Tarım ve Orman Bakanlığı 6'ncı Bölge Müdürlüğü Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından evlerine, iş yerlerine ve tarlalarına ceza yazıldığını iddia ederek, yürüyüş yaptı, basın açıklaması düzenledi.

Devamını okuyun...

Elinde Baltayla Bindiği Vapuru Rehin Aldı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir'in Konak ilçesinde, bindiği vapurda elinde baltayla, "Bu vapur İstanbul'a gidecek" diye bağıran kişi, paniğe neden oldu. Vapurda yolculuk eden bir polis memuru tarafından ikna edilip, elindeki balta alınan kimliği belirsiz kişi, iskelede polise teslim edildi.

Devamını okuyun...

Menderes Türel: Korkuteli Çağ Atlayacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli’nde Cumhur İttifakı adayı Ömer İşlek’in proje tanıtım toplantısına katıldı. Bugüne kadar verdiği sözlerin fazlasını yerine getirdiğini belirten Türel, “Ömer İşlek’in sunacağı bütün projeler aynı zamanda Menderes Türel’in de projesidir.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun