Menu
RSS

Cuma, 04 Ağustos 2017

Demir Cevheri Taşıyan Yük Treni Devrildi: 2 Ölü!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Elâzığ’ın Baskil İlçesi'nde 930 ton demir cevheri taşıyan yük treni, raydan çıkıp devrildi. Kazada, 2 makinist yaşamını yitirdi. Kaza, saat 19.40 sıralarında Baskil İlçesi Odabaşı Mahallesi, Suluyarmaiçi mevkiinde meydana geldi. Elazığ’dan İskenderun'a 930 ton demir cevheri taşıyan

Devamını okuyun...

Bonzai Kullanıp, Kaza Yapan Sürücü Polise Yalvardı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi'nde bonzai kullandıktan sonra otomobili ile ağaca çarpan Veysel B., polislere hakkında işlem yapılmaması dakikalarca yalvardı. Çerkezköy'ün Cengiz Topel Caddesi Kümeevler mevkiinde 59 UJ 938 plakalı otomobil, sürücüsü Veysel B.'nin kontrolünden çıkıp bir ağaca çarparak durdu.

Devamını okuyun...

Denizde 'İç Çamaşırı' Kavgası: 3 Yaralı, 10 Gözaltı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Ordu'da iki grup arasında 'denize iç çamaşırıyla girme’ meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki sahilde serinlemek için denize giren vatandaşlar sahile gelen başka bir gruptan bazılarının iç çamaşırıyla denize girdiğini gördü.

Devamını okuyun...

Antalya’da Noel Baba Müzesi'ne Ziyaretçi Rekoru!

Antalya’nın Demre İlçesi'ndeki Noel Baba Müzesi'ni gezenlerin sayısı geçen yıla göre ikiye katlandı. Müzeyi 7 ayda 141 bin kişi gezdi, 1 milyon 819 bin lira gelir sağlandı. Deniz, kum ve güneş üçlemesiyle turizm kenti Antalya antik kentleri, amfi tiyatroları ve tarihi eserleriyle de açık hava müzesini andırıyor.

Devamını okuyun...

Köyde İki Aile Arasında Tüfekli Kavga: 15 Yaralı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Karabük’ün Cumayanı Köyü'nde iki aile arasında çıkan kavgada, aralarında kavgayı ayırmaya çalışanların da olduğu 15 kişi av tüfeğiyle açılan ateşle yaralandı. Cumayanı Köyü'nde komşu ve aynı zamanda dünür olan Şaban Gergen ve Bülent Aşık, Ankara'daki yakınlarının

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun