Menu
RSS

Cumartesi, 06 Mayıs 2017

Akdeniz’i Karıştıran Suçlama!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Ali Aydın Yavuz ile aynı bölümde görev yapan eşi Prof. Dr. Melek Nur Yavuz’un farklı tarihlerde Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na

Devamını okuyun...

3.Uluslararası Antalya Yörük Festivali Başladı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

3’üncü Uluslararası Antalya Yörük Festivali, göç duası ve temsili Yörük göçü ile başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Yörük Kültür ve Dayanışma Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen festival Antalya sokaklarında renkli görüntülere sahne olurken turistler de kültür şölenine eşlik etti. 

Devamını okuyun...

Yıldırım Düşmesi Sonucu Yaralanan Asker Şehit Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Şırnak Silopi ilçesinde, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Er Ümit Çelik, tedavi gördüğü GATA'da yaşamını yitirdi. Vatani görevini yaptığı Silopi'de terhisine bir gün kalan yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Er Ümit Çelik, ilk tedavisinin ardından Ankara GATA'da tedaviye alındı.

Devamını okuyun...

KKTC Heyetinden Başkan Mustafa Gül'e Ziyaret

  • Yayınlandığı Kategori Kemer

Antalya’da Yörük Şenliği'ne katılmak için gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı ve eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Hamit Bakırcı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile görüştü. 

Devamını okuyun...

Antalya’da Hünerli Kadınlar Belge Aldı

Antalya’nın Demre İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından açılan şiş örücülüğü kursunu tamamlayan 35 kadın kursiyere belgeleri törenle verildi. Demre HEM Müdürlüğü tarafından Yaylakaya ve Gökyazı mahallelerinde açılan şiş örücülüğü kursunu tamamlayan kadınlara

Devamını okuyun...

9 Yaşındaki Çocuk, Ayaklarını Çapa Makinesine Kaptırdı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Şanlıurfa’da, 9 yaşındaki Rohat Karakaya, iki ayağını, tarlayı sürmeye çalıştığı çapa makinesine kaptırdı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan, bir bacağı dizinden kopan Karakaya, hastanede tedaviye alındı. Olay, akşam saatlerinde merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Ulubağ Mahallesi'nde meydana geldi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun