Menu
RSS

Cumartesi, 13 Mayıs 2017

Muğla'daki Faciada Kahreden Detay

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Muğla’da tur midibüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada aracın altında kalan 3 kişinin çıkarılmasıyla ölü sayısı 23'e yükseldi. 11 kişinin yaralandığı kazada kafilenin İzmir’den 6 araçla yola çıktığı, organizatörün eşinin de kazadan hemen önce verilen molada o araca geçtiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Devamını okuyun...

Antalyaspor, Avrupa Yolunda Fenerbahçe'yi Geçti!

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor, Fenerbahçe'yi deplasmanda Deniz Kadah'ın golüyle 1-0 mağlup ederek kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 1-0 kazanarak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü.

Devamını okuyun...

Daha 5 Yaşında Hayat Mücadelesi Veriyor: İğnelerinin Tanesi 6 Bin 642 Lira!

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Denizli'de mevsimlik işçi olarak çalışan ailesiyle birlikte çadırda yaşayan ve üç yıl önce beyin tümörü ameliyatı geçiren 5 yaşındaki Zehra Gül, yaşam mücadelesi veriyor. Maddi durumu yetersiz olan aile, kızının tedavisi için gerekli olan ve yurt dışından temin edilen ilaçları almakta zorluk çekerken, sağlığına kavuşabilmesi için destek bekliyor.

Devamını okuyun...

9 Yaşındaki Çocuk Tüfekle Oynarken Arkadaşını Vurdu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Denizli’nin Çivril ilçesinde oyun oynadıkları sırada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Denizli Koçak Mahallesi’nde ikamet eden A.Ö., oğlu Yaşar  Ö. (9) ile birlikte M.K.’nın koyunlarını kırpmaya gitti. Dedesi M. K. ile birlikte kalan 9 yaşındaki M.K., Yaşar Ö. ile evde oynamaya başladı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Ulaşım Zammı Protesto Edildi

Saadet Partisi İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım taşıma ücretine yaptığı zammı protesto etti. Murat paşa tramvay durağında bir araya gelen bir grup, Büyükşehir Belediyesi'nce toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın geri çekilmesini istedi.

Devamını okuyun...

Bu Laleyi Koparmanın Cezası 42 Bin 479 TL

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Manisa’nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı Milli Parkının 1250 metre yüksekliğinde yetişen ve koruma altında olan Manisa Lalesini koparmanın cezası 42 bin 479 TL öğrenildi. Manisa Lalesini yerinde görmeye gelen öğrenciler hem lalelerin güzellikleri karşısında etkilenirken hem de para cezası nedeniyle bastıkları yerlere çok daha fazla dikkat ettiler.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun