Menu
RSS

Pazar, 05 Haziran 2016

Alanya’da Portakal Ve Limon Ağacı Katliamı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Türkiye’nin en önemli narenciye üretim merkezlerinden Antalya’nın Alanya ilçesinde, 32 dönümlük bahçede bulunan 900 portakal ve limon ağacından 787 adedinin kesildiği iddia edildi. Bölgede, ağaç kesimi savcılık kararıyla jandarma tarafından durduruldu.

Devamını okuyun...

Kitap Kafeye Nihat Behram’la Açılış

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediyesi’nin kentteki okuma oranının artırılması amacıyla hayata geçirdiği Kitap Kafe, şair ve yazar Nihat Behram’ın şiir dinletisi ve söyleşisiyle açıldı. Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Öztürk, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, muhtarlar ve Manavgat halkı katıldı.

Devamını okuyun...

Alanya’da Sahiller Doldu Taştı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya İlçesi'nde hava sıcaklığının 27 dereceye yükselmesiyle tatilciler sahilleri doldurdu. Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Alanya'da yerli ve yabancı tatilciler sahilleri doldurdu.

Devamını okuyun...

Konyaaltı Sahili Ramazan Öncesi Doldu Taştı

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, hafta sonunu ve Ramazan arifesini fırsat bilenlerin akınına uğradı. Hava sıcaklığının 25 derece nem oranının ise yüzde 74’leri bulduğu Antalya’da sahiller doldu taştı. Ramazan ayı arifesinin hafta sonuna denk gelmesi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni sıcaktan bunalanların tek adresi haline getirdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun