Menu
RSS

Pazartesi, 20 Haziran 2016

Manavgat’taki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat Bucak Şeyhler ve Oymapınar Mahalleleri arasında Yer Köprü mevkiinde ormanlık alanda sabah saatlerinde 3 ayrı noktadan aynı anda başlayan ve rüzgârın da etkisiyle hızla yayılan yangın kontrol altına alındı.

Devamını okuyun...

Seyir Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Antalya’da Ercan Bozkurt'a ait otomobil, seyir halindeyken alev alarak kullanılmaz hale geldi. Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'nde Ercan Bozkurt'un kullandığı 20 YD 134 plakalı otomobil, saat 10.00 sıralarında seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden yanmaya başladı.

Devamını okuyun...

Kemer’de Fırınlara Denetim

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirildi. Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlar ve tatlı üretimi yapan işyerlerini denetledi. Ekipler, turizm sezonunun açılması ve Ramazan ayı sebebiyle fırınlar ve tatlı üretimi yapan ve satışı yapan işyerlerinde hijyen ve gramaj denetimlerini arttırdı.

Devamını okuyun...

Alman Turist Denizde Boğuldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tatil yapan 77 yaşındaki Alman kadın turist, denizde boğuldu. Edinilen bilgiye göre, eski eşiyle Almanya’dan Manavgat’a tatile gelen 77 yaşındaki Alman turist Rose Marie Hildegard Bütnner, Side’de kaldığı otelin plajında denize girdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun