Menu
RSS

Perşembe, 16 Haziran 2016

Kocası, Kızı Ve Damadıyla Kardeşinin Evini Soydu

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir kadının evinde, içerisinde yaklaşık 200 bin TL’lik para ve altın bulunan çelik kasa çalındı. İhbar üzerine harekete geçen polis kasa hırsızlarının kadının öz kız kardeşi ve onun ailesi olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan 4 kişi adliyeye çıkarıldı.

Devamını okuyun...

Serik Belediyesi Dünya Markası Olma Yolunda

Serik Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği işbirliği ile 19 dönümlük araziye ‘Geriatri’ merkezi kuruyor. Serik Belediyesi, Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği işbirliği ile ‘Geriatri’ merkezi kurarak, Yaşlı bireyler, birbiri ile etkileşim gösteren birçok faktörün,

Devamını okuyun...

EXPO 2016’da Yoga Meditasyonu

EXPO 2016 Antalya’da, ülkelerin botanik zenginliğinin yanı sıra farklı kültürleri de ziyaretçilere tanıtılıyor. Her gün Hindistan pavilyonunda ziyaretçilere tanıtılan Sahaja Yoga, Küçük Amfi Tiyatro’da EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret edenlere müzik ve danslar eşliğinde anlatıldı. Çimlere oturan ziyaretçiler Sahaja Yoga yaptı.

Devamını okuyun...

Turizm Esnafının ‘TOMA’ İsyanı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın turizm merkezlerinden Kundu bölgesinden bir grup esnaf, ATSO Başkanı Davut Çetin’i ziyaret ederek, bölgede faaliyet gösteren esnafın son dönemde yaşadığı sıkıntılarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Devamını okuyun...

Kepez’de Yörükler Gecesi

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Yörükler hemşeri gecesi düzenlendi. Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı yanında bulunan alanda gerçekleşen Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen hemşeri geceleri devam ediyor.

Devamını okuyun...

Kiraz İhracatı Sevindirdi

  • Yayınlandığı Kategori Ekonomi

Çinli ithalatçıların Türkiye’den kiraz alabilmek için başlattığı görüşmeler aralıksız sürerken, son 1,5 ayda başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye gerçekleşen Türk kirazı ihracatı yüzde 144 artışla 75 milyon 177 bin 548 dolara yükseldi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun