Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

CHP Yalvaç'ta Özgül'le Devam

CHP Yalvaç'ta Özgül'le Devam

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 36'ncı olağan kongresini yapan CHP'de mevcut başkan Hasan Tercan Özgül, yeniden seçildi.CHP Yalvaç ilçe kongresi bir düğün salonunda yapıldı. Kongreye Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Isparta Milletvekili İrfan Bakır, İl Başkanı Eyup Ersoy,

komşu ilçelerin teşkilat başkanları ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül'ün açılış konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından divan heyeti oluşturuldu.

Divana delegelerin teklifiyle Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş ve parti üyesi Nuran Özbaşı seçildi.

Milletvekili Özkan Yalım, ülkenin çok zor günlerden geçtiğini belirterek, İstanbul Ataşehir Belediye başkanının hukuksuz bir şekilde görevden alındığını ve bu kötü gidişin son örneği olduğunu kaydetti.

Daha sonra İlçe Başkanı Hasan Tercan Özgül tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Sonrasında hem yönetim hem hesap bilanço cetveli ayrı ayrı oylamaya sunularak oyçokluğuyla kabul edildi.

Kongrede ilçe yönetimine talip olmak isteyenler için listelerini teslim etmek üzere süre verildi. Bu süre zarfında siyasi konuşmalar sürerken mevcut Başkan Özgül, listesini divan heyetine sundu.

Başka liste çıkmayınca kongreye blok listeyle gidilmesi oyçokluğuyla kabul edildi. 389 delegeden oylamaya 108'i katıldı. 3 oyun boş çıktığı seçimde 105 oy alan Hasan Tercan Özgül yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

yukarı çık
0
Paylaşım