Menu
RSS

Başkan Çetinkaya, Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

  • Yazan 
Başkan Çetinkaya, Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çarşı esnafıyla bir araya gelerek, yeni uygulamaya konulan kaldırım düzenlemesiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay,

Zabıta Müdürü Aydın Turgut ile birlikte çarşı esnafıyla bir araya geldi ve yeni uygulamaya konulan kaldırım düzenlemesi hakkında esnaflarla fikir alışverişinde bulundu.

Esnafların kaldırımları işgalleriyle ilgili zaman zaman vatandaşlardan şikayetler aldıklarını, bazı esnafların da işyerlerinin ön kısmına ek çıkartmalar yaptıklarını ifade eden Çetinkaya, toplumda herkesin ortak kullanım alanlarına, kimsenin daha fazla müdahalesine kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi.

Belediye olarak daha güzel ve yaşanılabilir bir Kumluca çalıştıklarını ifade eden Çetinkaya, “Bu konuda yapacağımız düzenleme ve çalışmalarda tek taraflı bir karar asla almayacağız. Burada esnaflarımız ile birlikte fikir alışverişinde bulunarak en güzel olanı tercih edeceğiz. Şu andaki yapılan çalışma, işyerlerinin önünde kaldırımı işgal eden esnaflarımızın bu işgallerine son verilmesi uygulamasıdır. Yapılan uygulamaya esnaflarımız da duyarsız kalmadılar, ekiplerimizin çalışmasına yardımcı oluyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye başkanı ile sohbet eden esnaflarda yapılan uygulamanın herkese eşit olmasını, kaldırımları sadece kendilerinin de değil, diğer vatandaşların da kullandığını belirterek, bundan sonraki dönemde de kaldırımlarla ilgili yapılacak olan çalışmaları belediye ile ortak yapmak istediklerini bildirdiler.

yukarı çık
0
Paylaşım