Menu
RSS

ALTAV’a Konsolos Desteği

ALTAV’a Konsolos Desteği

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu üyeleri Brezilya'nın Alanya Fahri Konsolosu Ahmet Osman Mayatepek'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mayatepek, bu zor günlerde Alanya tanıtımı için imkanlarını seferber edeceğini söyledi.

Her yıl yaklaşık 30 uluslararası turizm fuarında tanıtım yapan ve birçok ülkeden basın mensubu ve turizm yazarını ağırlayan ALTAV'ın yönetim kurulu üyeleri lobi faaliyetlerini ve uluslararası alanda iletişim ağını güçlendirmek için temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Brezilya'nın Alanya Fahri Konsolosu Ahmet Osman Mayatepek'i ziyaret eden yetkililer tanıtım çalışmaları konusunda görüşme yaptı.

ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, "Sayın Mayatepek, diplomasi alanında tanınmış bir sima. Çözüm noktalarında ve tanıtım stratejisi geliştirme alanlarında tecrübelerinden faydalanabileceğimiz bir isim.

ALTAV'ın yapısı ve Alanya'nın tanıtım stratejileri üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Kendisinden tanıtım çalışmaları konusunda destek alacağız" dedi.

Aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanlığını yaptığı ALTAV'ın, Alanya'nın en etkin kurumlarından biri olduğunu söyleyen Mayatepek de bu zor günlerde Alanya tanıtımı için imkanlarını seferber edeceğini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım