Menu
RSS

Alanya’da Zabıta Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Alanya’da Zabıta Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Alanya Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri sürüyor. Her yıl Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilen Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma pazarı mevkiine Zabıta Tanıtımı ve Danışma Standı açıldı.

Vatandaş tarafından büyük ilgi gören stant da Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından tanıtım broşürü dağıtılarak vatandaşa bilgi veridi. Görevde şehit olan Zabıta Komiseri Hayri Üner’in mezar ziyareti gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, “Uzun yıllar birlikte çalıştık, birlikte çalıştığımız süre zarfında hiçbir sıkıntı yaşamamıştık. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun, mekânı cennet olsun” dedi. Ardından Alanya Garnizon Şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu.

AGC Başkanı’na Ziyaret

Etkinlik kapsamında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ziyaret edildi. Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi alan Dim, “Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının zabıta haftasını kutlar; başarılarınızın devamını dilerim.”

Öte yandan, ziyaret ve etkinlikler, Kuyular Önü Cami’nde şehitler için okutulan mevlit merasimi ile devam etti. Cami çıkışında bisküvi ve lokum dağıtıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım