Menu
RSS

Aksu’da Sorunlar Çözülüyor, Halk Memnun

  • Yazan 
Aksu’da Sorunlar Çözülüyor, Halk Memnun

Aksu’da ulaşım konusunda yaşanan sıkıntılar zaman içinde hızla gideriliyor. Özellikle hatlarla ve duraklarla ilgili sıkıntılarını dile getiren vatandaşların sorunları teker teker çözüme kavuşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan çalışmalar sonucunda Aksu’ya yeni yılın ilk ayında da 15 modern durak kazandırıldı.

Akşam geç saatlere kadar süren montaj çalışmalarını Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun ve durakların ilçeye kazandırılmasında büyük özveri gösteren Aksu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan aynı zamanda Ulaşım Komisyonunda Başkan Yardımcılığı yapan Yaşar Sözen yerinde inceledi. Başkan Şahin, durak montajını izleyen ve kendisine teşekkür eden MHP’li Metin Kırışık’ın sözlerine “Yerel seçimlerde bize destek vermeyen halkımızın da taleplerini yerine getiriyoruz. Herkesin siyasi görüşüne saygımız var, biz parti ayrımı yapmadan halkımızın sorunlarına çözüm buluyoruz” dedi.

Aksu Belediyesi, ilçedeki ulaşım sorunlarını çözmek için büyük çabalar sarf ediyor. Yapılan mahalle toplantılarında ulaşımla ilgili gelen talepler arasında otobüs ve minibüslerin hangi saatlerde duraklarda olacağının belirlenmesi, ilçeye yeni durakların kazandırılması, yeni güzergahlar belirlenmesi geliyordu. Aksu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri olan aynı zamanda Ulaşım Komisyonunda görevli olan Yaşar Sözen ve Ercan Ak’ın girişimleri ile bu sorunlar teker teker ortadan kaldırılmaya başlandı. Duraklara, hangi levhaların saat kaçta geçeceği asıldı, güzergahlar gözden geçirildi ve ilçeye modern duraklar kazandırıldı.

2016 yılının ilk ayında da ulaşımla ilgili çalışmalara ara vermeden devam edildi. Aksu, 15 yeni durağa daha kavuştu. Pınarlı’ya iki adet olmakla birlikte, yeni emniyet binası köşesine, Berberoğlu çarşısı üstündeki caddeye, Yedisu Koleji önüne, Yeşilkaraman Yumuk mevkine, Yeşilkaraman Jandarma Karakolu önüne, Güloluk, Alaylı, Yurtpınar, İsmail Ogan Caddesi, Çalkaya ve 3 adet Altıntaş’a yeni duraklar monte edildi.

BAŞKAN ŞAHİN, “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Akşam geç saatlere kadar süren montaj çalışmalarını inceleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Aksu’da ulaşımda dahil her konuda çözüm üretiyoruz. Ulaşım komisyonunda olan arkadaşlarımız özveri ile çalışıyor, vatandaşların ihtiyacı olan yerlere duraklar koyduruyoruz. Gece gündüz demeden halkın beklentilerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda hem Büyükşehir Belediyemize hem de Yaşar Sözen ve Ercan Ak arkadaşımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

MHP’Lİ KIRIŞIK’TAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Yedisu Koleji önündeki durak montajını izleyen MHP’li Metin Kırışık, “Gece gündüz demeden belediyemiz çalışıyor, ilçeye önemli hizmetler kazandırıyor, belediyemize ve başkanımıza teşekkür ederim. Yeni duraklar Aksu halkı için çok güzel bir hizmet oldu. Çocuklarımız okul çıkışında mağdur oluyorlardı. Partiler önemli değil, partili partisiz herkes belediyeden hizmet bekliyor.

Seçilmiş başkan bu hizmetleri halkına getirmek zorunda, biz bu bağlamda Halil Başkana güveniyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Şahin ise “Yerel seçimlerde bize destek vermeyen halkımızın da taleplerini yerine getiriyoruz. Herkesin siyasi görüşüne saygımız var, biz parti ayrımı yapmadan halkımızın sorunlarına çözüm buluyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım