Menu
RSS

Akşener'in Partisinin Bucak İlçe Başkanlığına Safa Sönmez Getirildi

Akşener'in Partisinin Bucak İlçe Başkanlığına Safa Sönmez Getirildi

İYİ Parti Bucak ilçe başkanlığına işadamı Safa Sönmez atandı.İYİ Parti Burdur İl Başkanı Osman Kurt, yaptığı yazılı basın açıklamasında İYİ Parti Bucak ilçe başkanlığı görevine işadamı Safa Sönmez'in atandığını belirtti. Kurt, "7 Kasım 2017 günü

Genel Merkezimizin takdir ve oluruyla Burdur İYİ Parti kurucu il başkanı olarak atandım. Partimize Türkiye genelinde gösterilen yoğun ilgi, şehrimizde de karşılığını bulmuştur.

İl ve ilçe teşkilatlarımızda, parti kurullarında yer almak isteyen birçok gönüldaşımız gücümüze güç kattığı gibi sorumluluğumuzu kat ve kat arttırmıştır ve artırmaya da devam etmektedir.

Bu bağlamda çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekte, teşkilatlanma sürecini de sonuçlandırma çabasındayız. Bu bağlamda bugün ilimizin en büyük ilçesi Bucak'ta İYİ Parti ilçe teşkilatlanması için Safa Sönmez kardeşimiz görevlendirilmiştir.

Aradan geçen kısa süreye rağmen birçok vatandaşımız partiye üye olmak isteği ve arzusundadır.

Teşkilatlarımızın kurulması, en kısa sürede gerçekleştireceğimiz il başkanlığı hizmet binamızın açılışını takiben Burdur ve ilçelerinde aktif çalışmalarımız katlanarak sürecektir" ifadelerini kullandı.

yukarı çık
0
Paylaşım