Menu
RSS

Ak Parti'de Kaş’ta Ulutaş Demre’de Arıkan Dönemi

Ak Parti'de Kaş’ta Ulutaş Demre’de Arıkan Dönemi

AK Parti Kaş ilçe başkanlığının olağan kongresinde mevcut Başkan Mutlu Ulutaş, üçüncü kez seçildi.Ak Parti Kaş ilçe başkanlığının 6'ncı olağan kongresi Çerçiler Fevzi Gürsoy Düğün Salonu'nda yapıldı.

Kongreye, Ak Parti MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş,

CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede divan başkanlığına oybirliğiyle Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan seçildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı dinlendi.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, "Geçen 6 yılda Kaş'a hizmet etmek, yeni yatırımlar gelmesini sağlamak için örgütümle, belediye başkanımızla hep birlikte çalıştık. Yatırımları hep birlikte görüyoruz.

En büyük hedefimiz, Kaş Havalimanı'nın 2018 yılında yapımına başlamak" dedi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, belediye ve merkezi hükümetin yaptığı yatırımları anlattı

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, "Partimiz geçen 16 yılda çok ciddi tehlikeler atlattı. Bu tehlikeler partililerimiz ve milletimiz sayesinde atlatıldı. 2019 yılında yapılacak olan seçimler Türk tarihinin en önemli seçimi olacak.

Bu zorlu maratonun başlangıcında kongrelerimizi yapıyoruz. Güçlü kadrolarımızı oluşturacağız. Kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Antalya'da hedefimiz oy oranımızı yüzde 50'nin üstüne çıkarmak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kongrede 425 delegenin 278'i oy kullandı. 270 geçerli oyun tamamını alan Mutlu Ulutaş üçüncü kez Ak Parti Kaş İlçe Başkanı seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Faruk Bozdağ, Fatma Bayrakçı,

Fatma Zühra Tülay Tuna, Hüseyin Aksak, İdris Zorlu, İsmet Dedeler, Mesut Karadayı, Mustafa Bahar, Mustafa İçlek, Mustafa Kalkanlı, Nihat Uçar, Okay Bilgin, Osman Erer, Ramazan Konu, Sabri Ardıç, Selim Aydoğan, Selma Çolakoğlu, Şahin Karakaş ve Yusuf Sertçelik seçildi.

İl delegeliklerine ise Mutlu Ulutaş, Halil Kocaer, Musa Yücel, Erol Demirhan, Fırat Demirci, Bayram Ardıç, Yusuf Avcı, Ali Bekik, Hasan Toker, Ahmet Akdeniz, Mustafa Şalvarlı, Tülin Tuna, Mustafa Erman Günay, Hasan Kılıç, Arif Yılmaz, Ahmet Özaslan, Orhan Atılgan ve Ramazan Çıralı seçildi.

Ak Parti Demre'de Arıkan Dönemi

AK Parti Demre ilçe başkanlığı kongresinde üç dönem kuralı nedeniyle Bayram Arıcı'nın aday olamadığı kongrede tek listeyle seçime giren Ünal Arıkan, başkan seçildi.

Ak Parti Demre ilçe başkanlığının 6'ncı olağan kongresi Beymelek Mahallesi'ndeki Karabibik Kültür Salonu'nda yapıldı. Kongreye Ak Parti Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Mustafa Köse, Antalya milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç,

İbrahim Aydın, Atay Uslu, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, bazı ilçe başkanları, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede divan başkanlığına Ak Parti Antalya İl Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan seçildi. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesli mesajı dinlendi.

Üç dönemdir Ak Parti Demre İlçe Başkanlığını yürüten Bayram Arıcı, bir veda konuşması yaptı. Arıcı, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı 9 yıldır onurla taşıdım. Demre'ye hizmet etmeye çalıştım. Bugün bu bayrağı Ünal Arıkan arkadaşıma devrediyorum" dedi.

İl Başkanı Rıza Sümer, Bayram Arıcı'ya teşekkür plaketi verdi.

Milletvekili Mustafa Köse, "Bugün bir görev değişimi olacak. Yeni gelen arkadaşlarımız bu bayrağı en yükseğe taşıyacak. 2009 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kaybettik. Kıymetini kaybedince anladık.

Çünkü Ak Parti'nin en kötüsü, rakiplerimizin en iyisinden daha iyi yönetir bu ülkeyi. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde de hep birlikte çalışacağız. Bu milletin ve ümmetin geleceği için çalışacağız. Bu ülkenin kaderiyle, Tayyip Erdoğan'ın kaderi birdir" diye konuştu.

Ardından geçen dönem Ak Parti Demre ilçe başkanlığında görev yapanlara teşekkür plaketi verildi. Sonrasında seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde 421 delegeden 223'ü oy kullandı. Tüm kullanılan oylar geçerli sayıldı.

Geçerli oyların tamamını alan Ünal Arıkan, Ak Parti Demre İlçe Başkanı oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Eren, Huriye Kara, Ramazan Bilgiç, Abdullah Durdemir, Firdevs Akçan, Mehmet Darıcı, Mehmet Tok, Salih Yabacı,

İsmail Önal, Kemal Karakehya, Mehmet Koparıcı, Mehmet Ali Sarıgedik, Bayram Şimşek ve Mustafa şahin seçildi. İl delegeliklerine ise Süleyman Topçu, Ünal Arıkan, Fatma Avcı, Barış Kapar, Bayram Arıcı, Münir Açıkgöz, Ramazan Nalbant, Veli Sertbaş,

Abdullah Durdemir, Mehmet Topaloğlu, Salih Sarıca, Yusuf Çelik ve Mirsat Yılmaz seçildi.

yukarı çık
0
Paylaşım