Menu
RSS

Tütüncü'den Ulaşım Esnafına Destek

Tütüncü'den Ulaşım Esnafına Destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir araya geldiği toplu ulaşım esnafına her zaman destek olacağı sözünü verdi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Osman Gazi Semt Konağı'nda kahvaltılı buluşma yapan toplu ulaşım esnafıyla bir araya geldi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'ın bulunduğu toplantıda konuşan Tütüncü, her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediyesinin tüm birimlerinin, mekanlarının ve hizmetkarlarının esnafın emrine amade olduğunu belirten Tütüncü, esnafa tüm imkanları açtıklarını söyledi.

Esnafın yararına olacak icraatlarda her zaman inisiyatif almaktan çekinmediğini vurgulayan Tütüncü, “Bazı başkanlar bundan çekindiler, yarın öbür gün müfettiş gelir ve benden hesap sorar dediler. Esnaf odası başkanlarına haklı olduklarını ama bu yoldan gitmek istemediklerini söyleyenler oldu" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım