Menu
RSS

Türel: Seçimde Pastane Köşelerindeki Gizli İttifaklara Bağlayanlar Delikanlı Olsunlar

Türel: Seçimde Pastane Köşelerindeki Gizli İttifaklara Bağlayanlar Delikanlı Olsunlar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ilçesinde partisinin seçim ofisi açılışına katıldı. Türel, “Seçimde pastane köşelerindeki gizli ittifaklara bağlayanlar delikanlı olsunlar” dedi. AK Parti Korkuteli seçim Koordinasyon Merkezi ve Cumhur İttifakı kapsamında

AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Korkuteli ittifak adayı MHP’li Ömer İşlek’in 31 Mart Yerel Seçimleri için kullanacağı; seçim ofisi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katıldığı törenle açıldı.

Türel, biz başkaları gibi seçim kataloglarıyla 5 sene sonra sizin huzurunuza geldiğimizde o kataloglarda yazılanların hayal olup uçup gittiğini ifade eden belediye başkanlarından olmadık.

Projeyi koyan, eseri koyan, hizmeti koyan anlayış bizim belediyecilik anlayışımızdır. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Seçimde pastane köşelerindeki gizli ittifaklara bağlayanlar delikanlı olsunlar. Açıkça her şeyi söylesinler demokrasi şeffaflık değil mi?

HDP, CHP iyi parti bir arada görülüyorlar gazeteciler soruyorlar. Ya nasıl buluştunuz neden buluştunuz CHP il başkanının cevabı geçiyordum uğradım çay içiyordum arkadaşlar kimdi tanımadım.

Biz açığız şeffafız bugün yolumuza cumhur ittifakına daha güçlü emin adımlarla ilerliyoruz. Her şey aleni ortada MHP’li kardeşlerimizle de Antalya’da tüm siyasi partilere oy vermiş kardeşlerimizle de Antalya ittifakıyla artık yola devam diyoruz.

Gizlediğimiz bir şey yok. Birileri yakayı ele verince ne yapacağını şaşırıyor. Birileri gizli ittifak yapanlara görüşenlere benim Korkutelili hemşerilerim 31 Martta gereken cevabı verecektir” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım