Menu
RSS

Serik’te İlköğretim Haftası Kutlamaları

Serik’te İlköğretim Haftası Kutlamaları

Antalya’nın Serik ilçesi’nde 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlaması nedeniyle İlköğretim Haftası Kutlama etkinliği düzenlendi.

Serik’in Akçaalan Mahallesi’nde eğitim öğretime yeni açılan Akçaalan İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Antalya Vali Yardımcısı ve Serik Kaymakam Vekili Mehmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Etkinlikte Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, “Serik ilçemizde 40 ilkokul, 31 ortaokul ve 16 lisede toplam 22 bin 484 öğrenci ve bin 500’e yakın eğitim çalışanı ile yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedik.

Bu yıl bin 885 öğrencimiz 1. Sınıfa başladı. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütüldüğü, öğrencilerimizin hayata ve üst öğrenime hazırlandığı okullarımız ve bizler, çok önemli bir görevi yerine getirmekteyiz” dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise Belediye olarak eğitime her türlü desteği verdiklerini söyledi. Başkan Çalık konuşma sonrasında öğrencilerine, futbol, voleybol ve basketbol topu dağıttı.

yukarı çık
0
Paylaşım