Menu
RSS

Serik'te Ak Parti Referandum Ofisi Açtı

Serik'te Ak Parti Referandum Ofisi Açtı

Antalya'nın Serik İlçesi'nde referandum ofisinin açılışı yapıldı. Serik'te Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen törende referandum ofisi açıldı.

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican, İlçe Başkanı Hasan Kozan, partililer ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "16 Nisan'da siyasi bir tercih için sandığa gitmiyoruz. Ne iktidarı seçeceğiz, ne muhalefet belirlenecek, ne cumhurbaşkanı, ne de başbakan seçilecek.

17 Nisan sabahında kalktığımızda herkes görevinde. Bu meseleyi teknik olarak, hukuki olarak anlatmakta zorlananlar, yani hayırcılar anlatamadıkları için mevzuyu sulandırmak için siyasallaştırıyor.

Halbuki biz siyasi tercihte bulunmayacağız. Bu devletin daha hızlı kalkınmasını sağlayacak, üstümüzdeki yüklerden kurtulacağız, ayağımızdaki zincirlerden kurtulacağız. İşin özü budur" dedi.

Türkiye'nin geçmişte yaşadığı sıkıntıları bundan sonra yaşanmaması için böyle bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu aktaran Türel, "Türkiye ne zaman sıkıntı yaşamış, koalisyon dönemlerinde.

O dönemde ülke hep fakirleşmiş. Krizler hat safhaya çıkmış ama tek başına iktidarlar döneminde büyüme hızı koalisyon dönemlerinin iki katı hızlı. Rakamlar yalan söylemez.

Koalisyonlu dönemleri de gördük ve yaşadık. Onun için 16 Nisan'da hep birlikte güçlü bir Türkiye için 'evet' diyoruz" diye konuştu.

Türel'in konuşmasının ardından büronun açılışı yapıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım