Menu
RSS

PSAKD Gençlik Kolları Başkanını Seçti

  • Yazan 
PSAKD Gençlik Kolları Başkanını Seçti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi (PSAKD), 7 kişiden oluşan gençlik kolları yönetimini seçti. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi üyeleri, dernek binalarında bir araya geldi. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin de destek verdiği seçimde, gençlik kolları yönetimini seçti.

Seçimde Kalan Karakuş ve Özge Kaya’nın listesi yarıştı. Kalan Karakuş aldığı 25 oyla başkanlığa seçilirken, Özge Kaya ise 15 oy aldı.

‘3 aylık çalışmalarımız hazır’

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Kalan Karakuş yaptığı açıklamada, 3 aylık çalışmalarının hazır olduğunu söyleyerek, önümüzdeki süreçte daha güçlü bir şekilde örgütlenerek faaliyetlerine devam edeceklerini vurguladı. Karakuş, “Bugün olduğumuzdan daha da fazla büyüyüp gelişmeliyiz. Birbirimize bağlı kalırsak, sayımızı gün geçtikçe arttıracağımıza inanıyorum. İşte tam da burada Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin söylediği gibi ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ diyoruz” dedi.

‘Gençlerimizin yanındayız’

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Arslan ise, seçim sonucunda kazananın dernek olduğuna dikkat çekerek, emek verenlere teşekkür etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Arslan, “Biz yönetim kurulu olarak her zaman gençlerimizin yanında olacağız” diye konuştu. Yönetime seçilen isimler ise şöyle; Kalan Karakuş, Ceren Kaya, Şafak Arslan, Ali Rıza Akbaş, Erhan Kuytuk, Duygu Şimşek ve Melis Kaya.

Ceren KAYA-ÖZEL HABER

yukarı çık
0
Paylaşım