Menu
RSS

Muratpaşalı Gençlere 15 Temmuz Teşekkürü

Muratpaşalı Gençlere 15 Temmuz Teşekkürü

AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları toplantısına katılan İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, 15 Temmuz sonrasında meydanları boş bırakmayan Muratpaşalı gençlere teşekkür etti.

AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları’nın haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ve Teşkilat Başkanı Fatih Doruklu da katıldı.

Gençlere 15 Temmuz gecesi hiç tereddüt etmeden meydanlara koştukları için teşekkür eden Akbaş, “15 Temmuz gecesinden Cumhuriyet Meydanı’ndaki nöbetimizin son gününe kadar hep birlikte bir ekip olarak oradaydınız ve meydana sahip çıktınız” dedi.

Türkiye’nin Umudu

15 Temmuz gecesi Antalya’da yaşananları gençlerle paylaşan Akbaş, “15 Temmuz gecesi AK Parti Antalya İl Başkanlığımızın önünde siyasi görüşleri farklı binlerce insan vardı. Bu demek oluyor ki; insanların tek umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve AK Parti’dir. 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olayları, mahalle toplantılarımızda herkese anlatacağız” diye konuştu.

Görev Bizlerde

Bugünün gençlerinin geleceğin yöneticileri olacağını ifade eden İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, “Gençlerimiz apolitik olmamalıdır. Bizler, AK Parti Gençlik Kolları olarak üniversite ve lise yapılanmalarımızla, ülkemizin yönetimine talip olan gençlerimizi yetiştiriyoruz.

Türkiye 2023 ve 2071 hedeflerine sizlerle ulaşacaktır. Biz gençler, artık her şeyin farkında olarak daha fazla araştırmak, öğrenmek ve daha fazla çalışmak zorundayız.”

Tek Tek Dolaşsak Anlatamazdık

Toplantıda konuşan AK Parti Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Yılmaz ise, “Darbeleri, babalarımızdan, dedelerimizden duyardık. 15 Temmuz’u yaşamamış olsaydık, gençlere darbenin ne kadar kötü bir şey olduğunu bu kadar net anlatamazdık.

Biz gençler, demokrasiye sahip çıkacağız. 15 Temmuz sürecinde yaşadığımız kötü günleri Rabbim bir daha devletimize ve milletimize yaşatmasın” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım