Menu
RSS

MHP Manavgat'ta Karadağ Yeniden Seçildi

MHP Manavgat'ta Karadağ Yeniden Seçildi

MHP Manavgat ilçe başkanlığı kongresinde tek listeyle seçime giren mevcut Başkan İsmail Hakkı Karadağ, yeniden seçildi. MHP Manavgat ilçe kongresi Delta Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye TBMM Grup Başkan vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İl Başkanı Mustafa Aksoy,

eski Antalya milletvekilleri Tarkan Akıllı ve Hüseyin Yıldız, davetliler, STK başkanları ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını TBMM Grup Başkan vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, yardımcılıklarını ise Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı yaptı.

TBMM Grup Başkan vekili Erkan Akçay, MHP'nin her geçen gün hedefine yürüdüğünü kaydederek, "Türkiye'nin içinde bulunduğu ahval ve şartlar, ülkücülerin ve MHP'lilerin daha fazla kenetlenmesini adeta çelikten bir irade tahkim etmesini gerekli kılmaktadır.

Bizim söylemlerimiz ve çalışmalarımız, aynı demirci ustalarının çalışması gibi uyumlu olması lazım. Demirci ustası çekiç, çırağı balyozu kullanır. Çırağın işi ustasının çekici vurduğu yere balyozu indirmektir. Bizim ustamız da MHP Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli'dir.

Bizim teşkilat olarak görevimiz onun çekici vurduğu yere balyozu indirmek, onu takip etmek, bunun için bize düşen görev çekici takip etmektir" dedi.

Manavgat kongresinin son ilçe kongresi olduğunu belirten MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, genel merkezin belirleyeceği bir tarihte il kongresini yapacaklarını aktardı.

MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ da parti içindeki muhalifleri eleştirerek, şöyle dedi:

"Antalya'da giremedikleri tek ilçe Manavgat'tır. Manavgat'a girmelerine fırsat vermedik. Manavgat'ta asla bunlara müsaade etmeyeceğiz. Biz genel başkanımızın emrettiği doğrultuda hareket etmeye devam edeceğiz. MHP'nin kurumsal kimliğine, yönetimine, üst yöneticilerine internet üzerinden, sosyal medyadan saldıranların hepsini takip edeceğiz."

Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut Başkan İsmail Hakkı Karadağ'ın listesi yeniden seçildi.

yukarı çık
0
Paylaşım