Menu
RSS

MHP Antalya İlçe Başkanı Medine Yapılmışev: 'Şu An Seçim Olsa, Biz Hazırız'

MHP Antalya İlçe Başkanı Medine Yapılmışev: 'Şu An Seçim Olsa, Biz Hazırız'

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, "Bizler göreve gelir gelmez, teşkilatlandırma şemamızı gerçekleştirdik. Yani 2019 değil şu anda seçim olsa, biz hazırız" dedi. MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Parti binasındaki toplantıda İlçe Başkanı Yapılmışev, Ankara temaslarını, Antalya'da Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleştirilen il ve ilçe başkanları toplantısını ve ilçe gündemini değerlendirdi.

'KENDİ ADAYIMIZLA ÇIKARIZ'

Yerel seçimlerde bir ittifak olup olmadığı sorusuna yanıt veren Medine Yapılmışev, "Milliyetçi Hareket Partisi, Korkuteli'de geçmişte olduğu gibi seçimi tek başına girer ve tekrar alır. Genel merkezimizden ittifakla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yerelde ittifak var veya yok diyemeyiz.

Biz yerel seçimlere kendi adayımızla çıkarız. MHP seçimi tek başına da kazanır. Ancak genel merkezden ve genel başkanımızdan bir talimat gelirse, başımızın üzerinde yeri var" dedi.

'ELMA ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI ANLATTIK'

Ankara ziyaretini değerlendiren Yapılmışev, "Ankara'ya boş boş gidip gelmedik. Yapılan çalışmaları aktardık. Özellikle ilçemizin en büyük gelir kaynağı olan mantar ve karyağdı armudu sunumunda başta vekillerimiz ve genel başkanımız bu konu üzerinde yoğunlaşarak gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Bu konu üzerinde Antalya Milletvekilimiz Ahmet Selim Yurdakul'dan da yardım istedik. Elma üreticisinin sorunlarını anlattık. Ayrıca atandığımız günden beri ilçe teşkilatı olarak ne yaptıysak bir faaliyet raporu hazırladık kitapçık halinde ve genel başkanımıza sunduk, bu Türkiye'de bir ilk. Bir ilçe teşkilatının faaliyet raporu hazırlayıp sunması ilk ve tek" diye konuştu.

'TEŞKİLATLANDIRMA ŞEMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK'

MHP olarak seçimlere her daim hazır olduklarını vurgulayan Yapılmışev, şöyle dedi:

"Çalışmalarımızdan bizler de partililerimiz de memnun. En yakın seçimlere kadar ilçemizde ciddiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilat olarak her zaman hazır şekilde genel başkanımızın emrettiği üzere partimizin iktidar olması için çalışacağız. 2019 seçimlerine şu anda MHP Korkuteli ilçe teşkilatı olarak hazırız.

Bizler göreve gelir gelmez, teşkilatlandırma şemamızı gerçekleştirdik. Yani 2019 değil şu anda seçim olsa, biz hazırız. Seçimlere kadar da bu işlemimiz devam edecek, temsilcilerimizle istişareler gerçekleştireceğiz. Seçimlerde tabana da tavana da kulak vereceğiz."

yukarı çık
0
Paylaşım