Menu
RSS

Marketlerde, Antalya Domatesine Yüksek Fiyat

Marketlerde, Antalya Domatesine Yüksek Fiyat

Finike Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı İsmail Karataş, Antalya toptancı hallerinden gönderilen domateslerin büyük marketlerde yüksek fiyatlara satıldığını söyledi. Finike Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı İsmail Karataş,

Finike Toptancı Hali'ndeki güncel fiyatları değerlendirdi. 17- 18 Kasım tarihi itibariyle domates fiyatının çeşit ve kalitesine göre 2.5 lira ile 3 lira arasında olduğunu belirten Karataş, menşei Antalya olan domatese bazı büyük marketlerde 9 lira 80 kuruş fiyat konulduğunu söyledi.

Karataş, çarliston biberin 1 lira 80 kuruş, acı çarliston ve sivri biberin 3 lira 20 kuruş, kıl sivrinin 4 lira, kılçık sivrinin 4 lira 70 kuruş, köy biberinin 3 lira, dolmalık biberin 2 lira 40 kuruş, kapya biberin 4 lira 70 kuruş ile 5 lira arasında değiştiğini kaydetti.

Patlıcan hal çıkış fiyatının ise 2 lira olduğunu belirten Karataş, topak patlıcanın 2 lira 20 kuruş, salatalığın 1 lira 30 kuruş, silor salatalığın 1 lira 60 kuruş, kabağın 2 lira 20 kuruş olduğunu kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım